Pandestegt torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegt torsk

Pandestegt torsk

med kogte kartofler og saftig fennikelslaw

Denne uges fiskeret byder på masser af dejlige ingredienser. Vi steger torsk og topper den med persille og citronskal. Vi serverer vores torsk med kogte kartofler og spændende tilbehør i form af en frisk fennikelslaw med æble og crème fraiche.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hurtig
Hvedefri
Max 50g kulhydrater
Allergener:
Mælk
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Fennikel

1 stk

Æble

1 pakke

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

400 g

Små kartofler

1 pose

Kruspersille

½ stk

Citron, økologisk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Smør (trin 1)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2581 kJ
Kalorier (kcal)617 kcal
Fedt31.5 g
Mættet fedt18.6 g
Kulhydrat44.3 g
Sukker12 g
Protein32 g
Salt0.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand* i kog. Kog kartofler i 13-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra. Tilsæt smør* [1 spsk I 2 spsk], og smag til med salt* og peber*. Læg låg på for at holde på varmen.

Forbered frugt og grønt
2

Skær fennikel i meget tynde, halve skiver. Skær æble i tynde, halve skiver. Hak persille fint. Riv citronskal [1/2 stk, 2P], og halver citron.

Bland fennikelsslaw
3

Bland fennikel, æble og crème fraiche i en skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Bland persille og citronskal
4

Bland persille og citronskal [1 tsk I 2 tsk] i en lille skål, og krydr med et nip salt* og peber*.

Steg fisk
5

Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Dub fisk tør med køkkenrulle, krydr med et nip salt*, og steg i 2-3 min på hver side. Tilsæt et skvæt citronsaft. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk på tallerkener. Top med persille og citronskal. Server med fennikelsslaw og kartofler.