Pandestegte kikærtefritters
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pandestegte kikærtefritters

Pandestegte kikærtefritters

med sprød fattoushsalat og hvidløgsyoghurt

Kikærtefritters med salatost, Panamad og persille er yderst velsmagende og nærende. I aften serverer vi dem med sprød fattoushsalat med radiser, salat, tomater og agurk, cremet hvidløgsyoghurt og tortillacroutoner.

Tags:
Vegetarisk
<650 kcal 2P-baseret
Allergener:
Mælk
Selleri
Gluten
Hvede
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

1 pakke

Kikærter

1 pose

Bredbladet persille

50 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

½ stk

Hvidløgsfed

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 stk

Agurk

75 g

Radiser

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

1 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

4 g

Panamad

25 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

1 stk

Æg (trin 3)

3 spsk

Hvedemel (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2716 kJ
Kalorier (kcal)649 kcal
Fedt35 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat54.2 g
Sukker8.6 g
Protein25.4 g
Salt4.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag croutoner
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Skær tortillabrød [1/2 pakke, 2P] i 1 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie [½ spsk | 1 spsk], krydr med et nip salt og peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 5-8 min, eller indtil gyldne. 

Lav hvidløgsyoghurt
2

Imens, hak salat groft.

Skær tomat i 2 cm både.

Skær radiser i tynde skiver.

Hak agurk, persille og hvidløg [1/2 stk, 2P] fint.

Bland hvidløg, yoghurt, mayonnaise og et nip salt og peber i en lille skål.

Lav fars
3

Skyl kikærter under koldt vand i en si. 

Mos kikærter med en gaffel i en stor skål. 

Tilsæt smuldret salatost [½ pakke, 2P], grøntsagsbouillon, persille, Panamad, æg [1 stk | 2 stk], hvedemel [3 spsk | 6 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber, og rør godt rundt.

TIP: Sørg for at mose kikærterne fint, så binder farsen bedre.

Steg fritters
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm på på middelhøj varme.

Form fars til fritters (3 pr. person) direkte i panden, pres flade med en palet, og steg i 4-5 min på hver side, eller indtil gyldne.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Vend ikke for tidligt, da de kan falde sammen.

Bland fattoushsalat
5

Imens, bland radiser, salat, tomat, agurk, olivenolie [½ spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber i en stor skål.

Server
6

Anret kikærtefritters og fattoushsalat på tallerkener.

Dryp med hvidløgsyoghurt.

Top med croutoner.