topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panerede rejer

Panerede rejer

med spicy mangosalat og asiatisk mayonnaise

Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.

I aften byder vi på en spændende opskrift med masser af smag og farver. Vi panerer rejer og steger dem lækkert sprøde. Samtidig koger vi luftige ris, og bikser en stærk mangosalat med lime og chili sammen. Vi serverer herlighederne med cremet asiatisk mayonnaise.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Krebsdyr
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Lime

150 g

Jasminris

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Rød chili

150 g

Rejer

(Indeholder Krebsdyr)

150 g

Snittet kålsalat

50 g

Vegansk asiatisk mayonnaise

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)

½ stk

Mango

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand til ris

½ tsk

Salt til ris

1 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2656 kJ
Kalorier (kcal)635 kcal
Fedt19.4 g
Mættet fedt2.3 g
Kulhydrat91.7 g
Sukker14 g
Protein22.2 g
Salt3.5 g

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris og salt, og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered frugt og grønt
2

Imens, skær lime i både.

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Skær mango over på langs ca. 1 cm fra midten uden om stenen, og skær i 1 cm tern.

Lav mangosalat
3

Bland snittet kålsalat, mango, chili, et stort skvæt limesaft og et nip salt og peber i en stor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

TIP: Spring chilien over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Paner rejer
4

Dup rejer tørre med køkkenrulle.

Vend rejer med hvedemel, salt og et stort nip peber i en skål.

Pisk æg i en anden skål, og vend i skålen med rejer.

TIP: Brug halvdelen af det piskede æg til 2P.

Steg rejer
5

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Vend rejer med panko i skålen.

Steg rejer i 1-2 min på hver side, eller indtil gyldne og gennemstegte.

TIP: Rejerne er færdige, når kødet er hvidt og mat.

Server
6

Anret ris og mangosalat i dybe tallerkener.

Top med rejer.

Dryp med asiatisk mayonnaise.

Server med resterende limebåde.