Aftens opskrift byder på sprøde, panerede schnitzler, som får et ekstra twist af at der er citronpeber i paneringen. Vi frister også med hvidløgsbagte løg, kartofler og grønne bønner vendt med frisk rucola, og så topper vi herlighederne med dild-crème fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
75 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
400 g
Små kartofler
1 pose
Dild
40 g
Rucola
300 g
Svineschnitzel
1 stk
Rødløg
75 g
Grønne bønner
2 g
Citronpeber
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til kød
1
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Halver kartofler.
Skær rødløg i 2 cm både.
Fordel kartofler og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skær ender af grønne bønner.
Skyl rucola.
Hak dild fint.
Bland crème fraiche, dild og et nip salt og peber i en lille skål.
Krydr kød med salt.
Pisk æg i en dyb tallerken.
Bland panko og citronpeber i en anden dyb tallerken.
Vend kød i æg og derefter i panering. Overfør til en tallerken.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Fordel grønne bønner på bagepladen i ovnen, når kartoflerne har 5 min tilbage.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
Vend rucola på bagepladen med færdigbagte kartofler lige inden servering.
TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.
Anret kød, kartofler og grøntsager på tallerkener.
Server med dilddressing.