Paneret citronpeber-schnitzel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret citronpeber-schnitzel

Paneret citronpeber-schnitzel

med grønne bønner og dilddressing

Aftens opskrift byder på sprøde, panerede schnitzler, som får et ekstra twist af at der er citronpeber i paneringen. Vi frister også med hvidløgsbagte løg, kartofler og grønne bønner vendt med frisk rucola, og så topper vi herlighederne med dild-crème fraiche.

Tags:
Max 50g kulhydrater
Under 650 kcal
Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svineschnitzel

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

2 g

Citronpeber

1 pose

Dild

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

400 g

Små kartofler

75 g

Grønne bønner

40 g

Rucola

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

1 stk

Æg (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 3)

¼ tsk

Salt (trin 5)

1 spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2691 kJ
Kalorier (kcal)643 kcal
Fedt29.6 g
Mættet fedt11.9 g
Kulhydrat48.9 g
Sukker7.1 g
Protein41.9 g
Salt4.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag grøntsager
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Halver kartofler.

Skær rødløg i 2 cm både.

Fordel kartofler og rødløg på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med Hvide Løjer & Urter, salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen.
 
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Lav dilddressing
2

Imens, skær ender af grønne bønner [½ pose, 2P].

Skyl rucola.

Hak dild fint.

Bland crème fraiche, dild og et nip salt og peber i en lille skål.

Paner kød
3

Krydr kød med salt [1/4 tsk I 1/2 tsk].

Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en dyb tallerken.

Bland panko og citronpeber i en anden dyb tallerken.

Vend kød i æg og derefter i panering. Overfør til en tallerken. 

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.


Bag grønne bønner
4

Fordel grønne bønner på bagepladen i ovnen, når kartoflerne har 5 min tilbage.

Steg kød
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kød i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Vend rucola på bagepladen med færdigbagte kartofler lige inden servering.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis kødet sidder fast i panden. - Kødet er færdigt, når det er uden antydning af rødt.

Server
6

Anret kød, kartofler og grøntsager på tallerkener. 

Server med dilddressing.