I aften frister vi med smuk og velsmagende bowl fyldt med skønne ingredienser. Vi fylder vores bowl med ovnbagt krydret rødløg, rødbede og kartofler, vendt med salat og citron. Vi topper med pankopaneret grillost, ovnristede græskarkerner, og cremet pestodressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Rødbede
1 stk
Citron
200 g
Grillost
(Indeholder Mælk)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
50 g
Cremet pestodressing
450 g
Sød kartoffel
20 g
Græskarkerner
(Kan indeholde Spelt, Jordnødder, Sesam, Hvede, Havre, Nødder, Byg, Kamut, Rug)
100 g
Blandet salat
1 stk
Rødløg
½ tsk
Salt til grøntsager
2 spsk
Mel til panering
1
Æg til panering
1 spsk
Olie til stegning
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) og rødbede (uskrællet) i 2 cm tern.
Skær rødløg i 2 cm både.
Fordel kartofler, rødbede og rødløg på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt, et nip peber og halvdelen af Mamas Favorit, og vend sammen.
Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil møre.
Imens, skær grillost i 1 cm skiver (3 pr. person).
Kom hvedemel i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Bland panko, resterende Mamas Favorit og et stort nip peber i en tredje dyb tallerken.
Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.
Kom græskarkerner i et hjørne på bagepladen, når kartoflerne har 5 min tilbage.
Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Steg grillost i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden.
Skyl salat.
Halver citron.
Bland citronsaft, olivenolie, salt, salat og et nip peber i en stor skål.
Tag færdige rodfrugter ud af ovnen, lad køle af i 2 min, og vend derefter i skålen med salat.
Anret grøntsager i dybe tallerkener.
Top med grillost, og drys med græskarkerner.
Dryp med pestodressing.