Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Har du aldrig prøvet at lave remoulade? Vi lover at den smager langt bedre end den købte. Til vores remoulade skal vi selvfølgelig have paneret torsk med skønne krydderier, og hjemmelavede fritter. En skøn kontrast til den lidt tunge mad er en frisk æble-fennikelsalat med citron.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
500 g
Kartofler
½ stk
Citron
1 stk
Æble
½ stk
Fennikel
1 pose
Dild
250 g
Torsk
(Indeholder Fisk)
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
4 g
Hvide Løjer & Urter
½ g
Oregano, tørret
6 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
½ tsk
Sukker (trin 3)
1 spsk
Olivenolie (trin 3)
2 spsk
Hvedemel (trin 4)
1 stk
Æg (trin 4)
¼ tsk
Salt (trin 4)
¼ tsk
Sukker (trin 5)
1 spsk
Olivenolie (trin 5)
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med oregano [½ pakke, 2P] og salt og peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
Imens, skær citron [½ stk, 2P] i både.
Skær æble i små tern.
Skær fennikel [1/2 stk, 2P] i tynde, halve skiver.
Hak dild fint.
Bland olivenolie [1 spsk | 2 spsk], et skvæt citronsaft, sukker [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Tilsæt fennikel og æble, og vend sammen.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk I 2 stk] i en anden dyb tallerken. Bland panko og Hvide Løjer & Urter i en tredje dyb tallerken.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med et nip salt.
Vend fisk i mel, derefter i æg og til sidst i panko.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme. Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Imens, bland mayonnaise, sennep [1/2 pakke, 2P], dild, sukker [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip salt i en lille skål.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat. - Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Anret fisk, fritter og æble-fennikelsalat på tallerkener.
Server med sennepsmayonnaise.