Har du aldrig prøvet at lave remoulade? Vi lover at den smager langt bedre end den købte. Til vores remoulade skal vi selvfølgelig have paneret torsk med skønne krydderier, og hjemmelavede fritter. En skøn kontrast til den lidt tunge mad er en frisk æble-fennikelsalat med citron.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
4 g
Hvide Løjer & Urter
1 stk
Citron
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
500 g
Kartofler
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 pose
Dild
250 g
Torsk
(Indeholder Fisk)
½ g
Oregano, tørret
7.5 g
Sennep
(Indeholder Sennep)
1 stk
Æble
½ stk
Fennikel
½ tsk
Salt til kartofler
1 spsk
Olie til salat
½ tsk
Sukker til salat
2 spsk
Mel til panering
¼ tsk
Salt til panering
1
Æg til panering
¼ tsk
Salt til fisk
¼ tsk
Sukker til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Imens, skær citron i både.
Skær æble i små tern.
Skær fennikel i tynde, halve skiver.
Hak dild fint.
Bland olivenolie, et skvæt citronsaft, sukker og et nip salt og peber i en mellemstor skål.
Tilsæt fennikel og æble, og vend sammen.
Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.
Pisk æg i en anden dyb tallerken.
Bland panko og Hvide Løjer & Urter i en tredje dyb tallerken.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.
TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.
Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
Imens, bland mayonnaise, sennep, dild, sukker og et nip salt i en lille skål.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret fisk, fritter og æble-fennikelsalat på tallerkener.
Server med sennepsmayonnaise.