topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paneret torsk

Paneret torsk

med æble-fennikelsalat og sennepsmayonnaise

Har du aldrig prøvet at lave remoulade? Vi lover at den smager langt bedre end den købte. Til vores remoulade skal vi selvfølgelig have paneret torsk med skønne krydderier, og hjemmelavede fritter. En skøn kontrast til den lidt tunge mad er en frisk æble-fennikelsalat med citron.

Tags:
Børnevenlig
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep
Gluten
Hvede
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

4 g

Hvide Løjer & Urter

1 stk

Citron

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 pose

Dild

250 g

Torsk

(Indeholder Fisk)

½ g

Oregano, tørret

7.5 g

Sennep

(Indeholder Sennep)

1 stk

Æble

½ stk

Fennikel

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

1 spsk

Olie til salat

½ tsk

Sukker til salat

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til panering

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til fisk

¼ tsk

Sukker til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3360 kJ
Kalorier (kcal)803 kcal
Fedt31.5 g
Mættet fedt4.2 g
Kulhydrat89.3 g
Sukker16.5 g
Protein38.3 g
Salt3.9 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med oregano, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Forbered frugt og grønt
2

Imens, skær citron i både.

Skær æble i små tern.

Skær fennikel i tynde, halve skiver.

Hak dild fint.

Lav æble-fennikelsalat
3

Bland olivenolie, et skvæt citronsaft, sukker og et nip salt og peber i en mellemstor skål.

Tilsæt fennikel og æble, og vend sammen.

Forbered fisk
4

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland panko og Hvide Løjer & Urter i en tredje dyb tallerken.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Vend fisk i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg fisk
5

Hæld olivenolie i en stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg fisk i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

Imens, bland mayonnaise, sennep, dild, sukker og et nip salt i en lille skål.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
6

Anret fisk, fritter og æble-fennikelsalat på tallerkener.

Server med sennepsmayonnaise.