I aften frister vi med paprikakrydret svinekamfilet med ovnbagt æble og frisk kålsalat. Vi krydrer svinekød med vores krydderiblanding Mamas Favorit, og steger det derefter til perfektion. Samtidig bager vi kartofler, æbler og rosenkål. Vi serverer herlighederne med en frisk kålsalat med tranebær og solsikkefrø.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kartofler
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
150 g
Rosenkål
1 stk
Æble
300 g
Svinekamfilet
75 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
150 g
Kålblanding, skåret
(Kan indeholde Selleri)
20 g
Tranebær
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)
20 g
Solsikkefrø
(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)
Tænd ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med halvdelen af Mamas Favorit og et nip salt og peber, og vend sammen. Bag i ovnen i 25-30 min, eller indtil gyldne.
Halver rosenkål. Skær æble i 2 cm tern. Fordel rosenkål og æble på bagepladen [2 stk, 4P], når kartoflerne har 14 min tilbage. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med et nip salt og peber. Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gyldne.
Del svinekamfilet på langs. Krydr med resterende Mamas Favorit og et nip salt og peber. Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme. Steg svinekamfilet i 1-2 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt. Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering.
Krydr yoghurt med et nip salt og et stort nip peber i en lille skål.
Bland kålblanding, tranebær, halvdelen af solsikkefrø og halvdelen af yoghurt i en mellemstor skål. Skær svinekamfilet i skiver.
Anret svinekamfilet, kartofler, æble og rosenkål på tallerkener. Drys med resterende solsikkefrø. Server med kålsalat og resterende yoghurt.