I aften frister vi med paprikakrydret svinekamfilet med ovnbagt æble og frisk kålsalat. Vi krydrer svinekød med vores krydderiblanding Mamas Favorit, og steger det derefter til perfektion. Samtidig bager vi kartofler, æbler og rosenkål. Vi serverer herlighederne med en frisk kålsalat og cremet hvidløgsdressing.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Svinekamfilet
4 g
Mamas Favorit
(Indeholder Æg)
150 g
Kålblanding, skåret
50 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
300 g
Kartofler
1 stk
Hvidløgsfed
150 g
Rosenkål
20 g
Tranebær
(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)
1 stk
Æble
½ tsk
Salt til kartofler
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Vand til dressing
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med halvdelen af Mamas Favorit, salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.
TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.
Skær ender af rosenkål, og halver.
Skær æble i 2 cm tern.
Fordel rosenkål og æble på bagepladen, når kartoflerne har 14 min tilbage. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.
Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gyldne.
Del svinekød på langs på et andet skærebræt, og krydr med resterende Mamas Favorit og et nip salt og peber.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.
Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering..
TIP: Kødet er færdigt når det er uden antydning af rødt.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland hvidløg, mayonnaise, vand og et nip salt og peber i en lille skål.
Bland kålblanding, tranebær og halvdelen af dressing i en mellemstor skål.
Skær svinekød i tynde skiver.
Anret svinekød, kartofler, æble, rosenkål og kålsalat på tallerkener.
Server med resterende dressing.