Paprikakrydret svinekamfilet
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Paprikakrydret svinekamfilet

Paprikakrydret svinekamfilet

med ovnbagt æble og frisk kålsalat

I aften frister vi med paprikakrydret svinekamfilet med ovnbagt æble og frisk kålsalat. Vi krydrer svinekød med vores krydderiblanding Mamas Favorit, og steger det derefter til perfektion. Samtidig bager vi kartofler, æbler og rosenkål. Vi serverer herlighederne med en frisk kålsalat og cremet hvidløgsdressing.

Tags:
Børnevenlig
Hvedefri
Mælkefri
Under 650 kcal
Allergener:
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Svinekamfilet

4 g

Mamas Favorit

(Indeholder Æg)

150 g

Kålblanding, skåret

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

300 g

Kartofler

1 stk

Hvidløgsfed

150 g

Rosenkål

20 g

Tranebær

(Kan indeholde Nødder, Jordnødder, Sesam)

1 stk

Æble

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Vand til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2545 kJ
Kalorier (kcal)608 kcal
Fedt25.9 g
Mættet fedt4.7 g
Kulhydrat54.5 g
Sukker22.3 g
Protein39.1 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler 
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med halvdelen af Mamas Favorit, salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre. 

TIP: Benyt flere bageplader, hvis der ikke er plads på en.

Bag rosenkål og æble
2

Skær ender af rosenkål, og halver.

Skær æble i 2 cm tern.

Fordel rosenkål og æble på bagepladen, når kartoflerne har 14 min tilbage. Dryp med en smule olivenolie, og krydr med salt og et nip peber.

Bag i ovnen i 12-14 min, eller indtil gyldne.

Steg kød
3

Del svinekød på langs på et andet skærebræt, og krydr med resterende Mamas Favorit og et nip salt og peber. 

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg svinekød i 3-4 min på hver side, eller indtil brunet og gennemstegt.

Overfør til en foliepakke, og lad hvile indtil servering..

TIP: Kødet er færdigt når det er uden antydning af rødt.

Lav dressing
4

Imens, pres eller hak hvidløg fint.

Bland hvidløg, mayonnaise, vand og et nip salt og peber i en lille skål.

Bland kålsalat
5

Bland kålblanding, tranebær og halvdelen af dressing i en mellemstor skål.

Skær svinekød i tynde skiver.

Server
6

Anret svinekød, kartofler, æble, rosenkål og kålsalat på tallerkener.

Server med resterende dressing.