Denne måde at servere kylling er alt andet end klassisk. Kyllingen bliver mør, og perfekt krydret af den lækre marinade. Vildrissalat med sprøde grøntsager og cremet asiatisk mayonnaise passer perfekt til. Som ekstra tilbehør får du en agurkedressing, mynte og limebåde.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Spidskål, skåret
4 g
Hvide Løjer & Urter
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
20 g
Asiatisk dressing
(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)
½ stk
Agurk
100 g
Vilde basmatiris
20 g
Peanuts
280 g
Kyllingebryst
½ stk
Rødløg
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Lime
1 pose
Mynte
⅔ spsk
Smør
1 spsk
Olivenolie
2.5 dl
Vand
Pres eller hak hvidløg fint. Smelt smør* og en smule olivenolie* i en stor stegepande ved middel varme. Steg hvidløg i 1 min. Tilsæt ris, vand* et nip salt*, og bring i kog. Læg låg på, og kog på lav varme i 10 min. Fjern gryden fra varmen, og lad ris hvile med låg i 10 min. TIP: Lad være med at fjerne låget.
Hak peanuts fint. Hak rødløg [½ stk, 2 pers.] fint. Skær kylling i 2 cm tykke strimler på et rent skærebræt. Bland peanuts, Hvide Løjer & Urter og olivenolie* med et nip salt* og peber* i en skål. Tilsæt kylling, og rør godt rundt.
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling i 3-4 min på hver side til den er gennemstegt. Tilsæt rødløg, når kyllingen er halvt færdig, og steg indtil bløde.
Riv halvdelen af agurk [½ stk, 2 pers.], og hak resten. Hak mynte fint. Skær lime i både. Bland agurk, et stort skvæt limesaft, en smule olivenolie*, salt*, og peber* i en skål.
Bland mayonnaise og asiatisk dressing i en skål. Bland spidskål med et nip salt* i en anden skål, rør godt rundt. Tilsæt ris, agurk og agurkedressing, og rør godt rundt.
Anret vildrissalat og kylling i dybe tallerken. Dryp med asiatisk mayonnaise. Top med mynte. Server med limebåde.