Mexicanske ananas- og veggiestrimler-tacos
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mexicanske ananas- og veggiestrimler-tacos

Mexicanske ananas- og veggiestrimler-tacos

med pico de gallo og srirachamayonnaise

Tacos kan indeholde alt muligt godt, men vi tør næsten love at I aldrig har prøvet denne spændende kombination. Vi bygger vores tacos med lune tortillas, stegt ananas og cajunkrydret kebab, og salat med gulerod, rødkål og ananasjuice. Og så topper dem vi dem med pico de gallo med rødløg, tomat, koriander og lime, og spicy srirachamayo.

Tags:
Plantebaseret
Vegetarisk
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Sennep
Æg
Selleri
Soja
Havre

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

1 stk

Tomat

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

8 stk

Små tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja)

g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

75 g

Rødkål, skåret

1 dåse

Ananasskiver

1 stk

Rødløg

1 stk

Gulerod

200 g

Vegansk kebab

(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sennep, Havre)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til sauce

¼ tsk

Salt til sauce

1 spsk

Olie til slaw

¼ tsk

Salt til slaw

1 spsk

Mel til panering

1 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3533 kJ
Kalorier (kcal)844 kcal
Fedt38.8 g
Mættet fedt54 g
Kulhydrat91.6 g
Sukker20.7 g
Protein28.6 g
Salt5.2 g

Fremgangsmåde

Forbered frugt og grønt
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).

Hak rødløg, tomat og koriander fint.

Halver lime.

Riv gulerod groft.

Hæld saft fra ananas i en lille skål, og dup ananas tør med køkkenrulle.

Lav pico de gallo
2

Bland rødløg, tomat, koriander, limesaft, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Lav salat
3

Bland gulerod, rødkål, ananassaft, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Steg kebab
4

Hak ananas groft.

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg ananas i 1-2 min, eller indtil let brunet, og overfør til en tallerken.

Bland kebab, hvedemel, Ay Cajun-ba og grøntsagsbouillon i en mellemstor skål.

Opvarm en smule olivenolie i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg kebab i 3-4 min, eller indtil brunet.

Varm tortillabrød
5

Imens, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland srirachamayonnaise og vand i en lille skål.

Server
6

Fyld tortillabrød med salat, ananas, kebab, pico de gallo og srirachamayonnaise.