Pistacie-paneret grillost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pistacie-paneret grillost

Pistacie-paneret grillost

med purløgsyoghurt og tomatsalat

Faldt I for den fristende titel på denne opskrift? Vi garanterer, at I ikke bliver skuffede over resultatet. Vi panerer grillost i pistacienødder og vores egen krydderiblanding som vi kalder Dukkah-godt, og bager den gylden. Vi serverer den med sprøde kartoffelbåde, en frisk tomatsalat med radise, og cremet purløgsyoghurt.

Tags:
Vegetarisk
Allergener:
Nødder
Gluten
Hvede
Sennep
Sesam
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

15 g

Pistacienødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Byg, Gluten, Havre, Jordnødder, Rug, Sesam, Spelt, Hvede)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Tomat

15 g

Dukkah-Godt

(Indeholder Sennep, Sesam)

75 ml

Yoghurt

(Indeholder Mælk)

500 g

Kartofler

75 g

Radiser

60 g

Blandet salat

200 g

Grillost

(Indeholder Mælk)

1 pose

Purløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til dressing

2 spsk

Mel til panering

1

Æg til panering

1 spsk

Olie til dressing

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3844 kJ
Kalorier (kcal)919 kcal
Fedt53.4 g
Mættet fedt28.1 g
Kulhydrat74.3 g
Sukker10.5 g
Protein41.1 g
Salt7.7 g

Fremgangsmåde

Bag kartofler
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm både, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

TIP: Benyt flere bageplader hvis de er overfyldte

Lav purløgsyoghurt
2

Imens, hak purløg fint.

Bland purløg, yoghurt, salt og et nip peber i en lille skål.

Paner grillost
3

Hak pistacienødder meget fint.

Skær grillost i 1 cm skiver (3 pr. person).

Kom hvedemel i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Bland pistacienødder, Dukkah-Godt, panko, olivenolie og et stort nip peber i en tredje dyb tallerken.

Vend grillost i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko.

Bag grillost
4

Placer grillost på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie, når kartoflerne har 12 min tilbage.

Bag i resterende tid, eller indtil gylden.

Lav salat
5

Imens, skyl salat.

Hak tomat groft.

Skær radiser i tynde skiver.

Bland salat, tomat, radiser, olivenolie, salt og et nip peber i en mellemstor skål.

Server
6

Anret grillost, salat og kartofler på tallerkener.

Server med purløgsyoghurt.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image