Prociuttotoppet cacio e pepe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Prociuttotoppet cacio e pepe

Prociuttotoppet cacio e pepe

med kogt blomkål og crunchy tomatsalat

Vi håber at I er sultne, i aften skal vi nemlig lave skøn hyggemad i form af den fantastiske italienske pastaret cacio e pepe. Vi laver en dejlig sauce med fløde, ost og grovmalet peber, og blander den med pasta og blomkål. Vi topper med sprød prosciutto, og serverer vores cacio e pepe med en crunchy tomatsalat med basilikum og solsikkefrø.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Sulfitter
Mælk
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

50 g

Prosciutto

275 g

Blomkål

1 pakke

Spaghetti

2 stk

Tomat

1 pose

Basilikum

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

2 g

Groftmalet peber

½ pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

2 g

Kyllingebouillon

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

10 g

Solsikkefrø

(Kan indeholde Sesam, Nødder, Jordnødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3308 kJ
Kalorier (kcal)791 kcal
Fedt20.8 g
Mættet fedt10.2 g
Kulhydrat106.5 g
Sukker12.6 g
Protein38.2 g
Salt3.5 g

Redskaber

Bageplade
Stor gryde

Fremgangsmåde

Bag prosciutto
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Bring en stor gryde med saltet vand i kog. Fordel prosciutto på en bageplade med bagepapir, og bag i ovnen i 8-10 min, eller indtil sprød.

Kog pasta og blomkål
2

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 8-9 min, eller indtil ‘al dente’. Skær blomkål i 1 cm store stykker. Tilsæt blomkål, når pastaen har 3 min tilbage, og kog indtil mør. Gem en smule pastavand [2 dl | 4 dl], og hæld resten fra. TIP: Vandet skal være salt som havvand.

Forbered råvarer
3

Skær tomat i 2 cm både. Pluk basilikum, og riv i mindre stykker.

Lav sauce
4

Tilsæt madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], kyllingebouillon [1/2 pakke, 2P] og pastavand [1 dl | 2 dl] til gryden med pasta og blomkål, og varm op på middel varme. Tilsæt halvdelen af finrevet ost lidt ad gangen under omrøring, så den smelter. Krydr med salt [1/2 tsk | 1 tsk] og halvdelen af grovmalet peber, og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. TIP: Tilsæt et skvæt pastavand, hvis saucen ser tør ud.

Bland tomatsalat
5

Bland tomat, basilikum, balsamico, et nip salt og et nip grovmalet peber i en mellemstor skål. Tilsæt eventuelt en smule olivenolie.

Server
6

Anret cacio e pepe på tallerkener. Drys med resterende finrevet ost og et stort nip grovmalet peber. Top med smuldret prosciutto. Server med tomatsalat toppet med solsikkefrø [1/2 pakke, 2P].