Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 2x3 trin og ingredienser til 2 personer. En fyldig salat er en perfekt frokostret, og vi er sikker på, at du vil elske denne spændende opskrift. Vi blander perlecouscous med salat, honning- og sennepsdressing og citronsaft. Salaten toppes med serranoskinke og hakkede valnødder, og så er salaten klar til at nydes. Drøm dig varmen i Athen med disse skønne pitabrød, fyldt med velsmagende ingredienser. Dagens frokostpita fylder vi nemlig med kylling stegt med Souvlaki-krydderi, cremet tzatziki, og frisk agurk og tomat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Citron
170 g
Perlecouscous
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sennep, Soja, Æg, Lupin)
1 stk
Tomat
150 g
Yoghurt
(Indeholder Mælk)
4 g
Souvlaki-krydderi
1 stk
Hvidløgsfed
100 g
Prosciutto
300 g
Kyllingebryststrimler
100 g
Blandet salat
40 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
40 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
2 stk
Pitabrød
(Indeholder Hvede, Gluten)
1 stk
Agurk
4 dl
Vand til perlecouscous
¼ tsk
Salt til perlecouscous
2 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
¼ tsk
Salt til kød
Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt perlecouscous, og kog under låg på middellav varme i 12-15 min, eller indtil bløde.
Hæld overskydende vand fra.
Skyl blandet salat.
Hak valnødder groft.
Riv prosciutto groft i mindre stykker.
Halver citron.
Bland honning- og sennepsdressing, citronsaft, olivenolie, salt og peber i en stor skål.
Tilsæt perlecouscous og salat i skålen, og vend sammen.
Anret salat i dybe tallerkener.
Top med prosciutto og valnødder.
Forvarm ovnen til 200°C/180°C varmluft. Placer pitabrød på risten i ovnen, og bag i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg kylling med Souvlaki-krydderi og salt i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Vores pitabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Pres eller hak hvidløg fint.
Riv halvdelen af agurken groft, og pres så meget væske ud som muligt. Bland agurk, yoghurt, hvidløg, salt og et nip peber i en mellemstor skål.
Skær resterende agurk i halve skiver.
Hak tomat groft.
Skær en åbning i en side af pitabrødene, og fyld med tzatziki, kylling, agurk og tomat.