Vi kategoriserer en opskrift som “Klimavenlig”, når den udleder min. 50% mindre CO₂ end et gennemsnitligt HelloFresh-måltid. Du kan finde mere information i vores Hjælpecenter.
Vi håber I er sultne, for aftenens måltid er yderst solidt, og byder på mange gode ingredienser. Vi steger pulled beans til perfektion, og serverer dem med grov kartoffelmos og en vidunderligt cremet svampesauce med fløde og sojasauce. Tyttebærsyltetøj og frisk agurk og persille giver en dejlig kontrast.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
240 g
Pulled beans
(Indeholder Gluten, Hvede, Byg, Æg, Soja)
200 g
Champignon
1 stk
Agurk
50 g
Tyttebærsyltetøj
1 pose
Bredbladet persille
½ pakke
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
500 g
Kartofler
3 spsk
Mælk (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Smør (trin 3)
½ dl
Vand (trin 5)
Bring en mellemstor gryde med saltet vand i kog.
Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.
Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv.
Hæld vand fra, og tilsæt mælk [3 spsk | 6 spsk] og salt [½ tsk | 1 tsk]. Mos med en kartoffelmoser eller en gaffel. Tilsæt eventuelt en klat smør, og stil til side med låg på.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg pulled beans med et nip salt og peber i 3-4 min, eller indtil brunet, og overfør til en tallerken.
Imens, skær svampe i 1 cm tern.
Smelt smør [1 spsk I 2 spsk] i samme stegepande (skyl af først) på middelhøj varme.
Steg svampe med et nip salt i 4-5 min, eller indtil gyldne.
Imens, hak persille fint.
Skær agurk i 1/2 cm tykke skiver.
Bland agurk og persille i en mellemstor skål, og krydr med et nip salt og peber.
Sænk til middel varme.
Tilsæt vand [1/2 dl | 1 dl], madlavningsfløde [1/2 pakke, 2P], sojasauce [1/2 pakke, 2P] og et stort nip peber, og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet.
Smag til med salt.
Anret kartoffelmos, pulled beans og agurk på tallerkener.
Top med svampesauce.
Server med tyttebærsyltetøj.