Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Quesadillas er en almindelig streetfood i Mexico, og består af tortillapandekager som brunes og fyldes med forskelligt fyld. Vores version med champignon (hongos på spansk) og revet gouda er en lækker snack eller frokost, og smager ekstra godt dyppet i en krydret crème fraichedip med jalapeño og røget paprika.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
100 g
Revet gouda
(Indeholder Mælk)
4 g
Ay Cajun-ba
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Rødløg
300 g
Champignon
150 ml
Crème fraiche
(Indeholder Mælk)
4 g
Røget paprika
1 stk
Jalapeno
½ tsk
Salt til grøntsager
¼ tsk
Salt til sauce
Forvarm ovnen til 220 °C/200 °C (varmluft).
Halver rødløg, og skær i tynde skiver.
Skær champignon i tynde skiver.
Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.
Steg champignon i 5 min, eller indtil de begynder at blive brune. Tilsæt rødløg, og skru ned på middelhøj varme. Steg i 2 min mere, indtil velduftende. Krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber.
Overfør til en tallerken.
Tør panden af, og genopvarm til middelhøj varme.
Kom et tortillabrød på stegepanden.
Drys halvdelen af tortillabrødet med 1/4 revet gouda, halvdelen af champignon, og så 1/4 revet gouda igen.
Vip den anden tortillabrødsside over.
Steg på begge sider, 3-4 min i alt, eller indtil let gylden og osten er smeltet.
Fortsæt med resterende tortillabrød og fyld.
Imens, hak jalapeño fint.
Bland crème fraiche, halvdelen af jalapeño, røget paprika og salt i en lille skål.
Top med resterende jalapeño.
TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.
Skær hver quesadilla i 3 stykker, og server med dip ved siden af.