topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Quesadilla hongos

Quesadilla hongos

Delevenlig ret | mexicansk svampequesadilla

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. En delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Quesadillas er en almindelig streetfood i Mexico, og består af tortillapandekager som brunes og fyldes med forskelligt fyld. Vores version med champignon (hongos på spansk) og revet gouda er en lækker snack eller frokost, og smager ekstra godt dyppet i en krydret crème fraichedip med jalapeño og røget paprika.

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

100 g

Revet gouda

(Indeholder Mælk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Rødløg

300 g

Champignon

150 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

4 g

Røget paprika

1 stk

Jalapeno

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til grøntsager

¼ tsk

Salt til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2806 kJ
Kalorier (kcal)671 kcal
Fedt43 g
Mættet fedt25.3 g
Kulhydrat46.8 g
Sukker9.2 g
Protein23.3 g
Salt3.8 g

Redskaber

Stegepande

Fremgangsmåde

Steg svampe
1

Forvarm ovnen til 220 °C/200 °C (varmluft).

Halver rødløg, og skær i tynde skiver.

Skær champignon i tynde skiver.

Opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på høj varme.

Steg champignon i 5 min, eller indtil de begynder at blive brune. Tilsæt rødløg, og skru ned på middelhøj varme. Steg i 2 min mere, indtil velduftende. Krydr med Ay Cajun-ba, salt og et nip peber. 

Overfør til en tallerken.

Steg quesadillas
2

Tør panden af, og genopvarm til middelhøj varme.

Kom et tortillabrød på stegepanden. 

Drys halvdelen af tortillabrødet med 1/4 revet gouda, halvdelen af champignon, og så 1/4 revet gouda igen. 

Vip den anden tortillabrødsside over.

Steg på begge sider, 3-4 min i alt, eller indtil let gylden og osten er smeltet. 

Fortsæt med resterende tortillabrød og fyld.

Lav dip
3

Imens, hak jalapeño fint.

Bland crème fraiche, halvdelen af jalapeño, røget paprika og salt i en lille skål.

Top med resterende jalapeño.

TIP: Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Skær hver quesadilla i 3 stykker, og server med dip ved siden af.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image