Superskønne quesadillas med masser af velsmagende ingredienser. Fordelen med quesadillas er, at man kan vælge hvad der skal være i dem, så hvis der skulle være nogle ingredienser som ikke lokker, ,så er det nemt at lade være med at bruge dem i en eller flere quesadillas. Server med en henrivende tomatsalsa og en syrlig limefraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
8 stk
Små tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
100 g
Revet mozzarella
(Indeholder Mælk)
1 pakke
Sorte bønner
75 g
Fraiche
1 stk
Tomat
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
10 g
Sriracha
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Forårsløg
1 stk
Lime, økologisk
Skyl bønner under koldt vand* i en si. Mos bønner med en gaffel i en skål. Tilsæt BBQ-sauce og sriracha [½ pakke, 2 pers.], og rør rundt. TIP: Hvis du ikke er til stærk mad, kan du nøjes med halvdelen af srirachaen.
Snit forårsløg fint. Skær peberfrugt i 1 cm tern. Skær tomat i 1 cm tern. Bland forårsløg, peberfrugt, tomat og en smule olivenolie* i en skål. Smag til med salt* og peber*.
Riv limeskal, og skær lime i både. Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.] og limeskal med et nip salt* og peber* i en lille skål.
Fordel en spsk bønnemos på et tortillabrød (lad 1 cm af kanten være fri). Top med en spsk limedressing og en smule mozzarella, og afslut med et tortillabrød. Fortsæt med resterende tortillabrød (der skal laves 2 quesadillas pr. person).
Opvarm en smule olivenolie* i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg quesadillas i 3-4 min på hver side. Skær quesadillas i kvarte. TIP: Vær forsigtig, når du vender dem - brug en palet.
Anret quesadillas og salsa på tallerkener. Server med limebåde og resterende limedressing.