Hurtig salat med rødbede, linser og gedeost
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Hurtig salat med rødbede, linser og gedeost

med dild og honning- sennepsdressing

Har du brug for aftensmad i en fart? Så er vores Hurtige salat med rødbede, linser og gedeost din redning. Denne fyldige salat på en bund af couscous og rucola er perfekt til travle hverdage, og er klar på under 15 minutter!

Allergener:
Gluten
Hvede
Mælk
Nødder
Sennep
Sulfitter
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)

1 stk

Rødbeder, forkogte

1 pakke

Grønne linser

(Kan indeholde Gluten)

50 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

20 g

Valnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)

1 pose

Dild

1 stk

Citron

40 g

Rucola

20 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

1 stk

Agurk

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand til couscous

¼ tsk

Salt til couscous

1 spsk

Olie til couscous

¼ tsk

Salt til grøntsager

1 spsk

Olie til salat

¼ tsk

Salt til salat

1 spsk

Olie til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3150 kJ
Kalorier (kcal)753 kcal
Fedt39.7 g
Mættet fedt8.6 g
Kulhydrat183.4 g
Sukker123.5 g
Protein19.9 g
Salt2.8 g

Fremgangsmåde

1

Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt couscous og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.

2

Imens, skyl linser.

Skær rødbede i 1 cm tern.

Opvarm en stor stegepande på middel varme.

Steg rødbede og linser med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.

3

Skyl rucola.

Skær agurk i halve skiver.

Hak valnødder groft.

Halver citron.

Bland rucola, et stort skvæt citronsaft, agurk, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Bland olivenolie og honning-sennepsdressing i en lille skål.

4

Anret couscous i dybe tallerkener.

Top med rødbede, linser og rucolasalat.

Smuldr gedeost over, og drys med valnødder og dild revet i mindre stykker.

Dryp med honning-sennepsdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image