Har du brug for aftensmad i en fart? Så er vores Hurtige salat med rødbede, linser og gedeost din redning. Denne fyldige salat på en bund af couscous og rucola er perfekt til travle hverdage, og er klar på under 15 minutter!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Couscous
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Soja)
1 stk
Rødbeder, forkogte
1 pakke
Grønne linser
(Kan indeholde Gluten)
50 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
20 g
Valnødder
(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Jordnødder)
1 pose
Dild
1 stk
Citron
40 g
Rucola
20 g
Honning-sennepsdressing
(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)
1 stk
Agurk
2.5 dl
Vand til couscous
¼ tsk
Salt til couscous
1 spsk
Olie til couscous
¼ tsk
Salt til grøntsager
1 spsk
Olie til salat
¼ tsk
Salt til salat
1 spsk
Olie til dressing
Bring vand og salt i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt couscous og olivenolie, og rør godt rundt. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 5 min, eller indtil vandet er absorberet.
Imens, skyl linser.
Skær rødbede i 1 cm tern.
Opvarm en stor stegepande på middel varme.
Steg rødbede og linser med salt og et nip peber i 3-4 min, eller indtil gennemvarme.
Skyl rucola.
Skær agurk i halve skiver.
Hak valnødder groft.
Halver citron.
Bland rucola, et stort skvæt citronsaft, agurk, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Bland olivenolie og honning-sennepsdressing i en lille skål.
Anret couscous i dybe tallerkener.
Top med rødbede, linser og rucolasalat.
Smuldr gedeost over, og drys med valnødder og dild revet i mindre stykker.
Dryp med honning-sennepsdressing.