Forkæl dig selv med en lynhurtig aftensmad, som smager himmelsk. For, hvem har sagt, at man skal gå på kompromis med smag, når det skal gå hurtigt? Her steger vi frisk kuller og laver en cremet citronpebersauce i stegepanden. Imens koger vi forkogte kartofler, vender med smør og persille, og laver en skøn salat med forkogte rødbeder.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
½ stk
Rødbeder, forkogte
1 stk
Små kartofler, forkogte
75 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
1 pose
Dild
½ stk
Citron
1 stk
Æble
1 g
Citronpeber
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
1 pose
Bredbladet persille
¼ tsk
Salt til salat
½ spsk
Olie til stegning
¼ tsk
Salt til fisk
½ dl
Vand til sauce
1 spsk
Smør til kartofler
¼ tsk
Salt til kartofler
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Kog kartofler under låg i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra.
Tilsæt smør, og krydr med salt. Dæk til med låg, og stil til side.
Skær æble i tynde, halve skiver.
Skær rødbede i 2 cm tern.
Halver citron.
Riv dild og persille i grove stykker.
Bland rødbede, æble, dild, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en stor skål.
Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.
Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.
Steg i 2-3 min på hver side, og sænk til middel varme.
Tilsæt citronpeber, grøntsagsbouillon, madlavningsfløde og vand, og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet og fisken er gennemstegt.
Vend kartofler med persille lige inden servering.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret kartofler, rødbedesalat og fisk på tallerkener.
Top fisk med sauce.