Hurtig hvid fisk i cremet pebersauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig hvid fisk i cremet pebersauce

Hurtig hvid fisk i cremet pebersauce

med frisk æble-rødbedesalat og smørkartofler

Forkæl dig selv med en lynhurtig aftensmad, som smager himmelsk. For, hvem har sagt, at man skal gå på kompromis med smag, når det skal gå hurtigt? Her steger vi frisk kuller og laver en cremet citronpebersauce i stegepanden. Imens koger vi forkogte kartofler, vender med smør og persille, og laver en skøn salat med forkogte rødbeder.

Tags:
Lynhurtig
Allergener:
Fisk
Mælk
Selleri

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Kuller

(Indeholder Fisk)

½ stk

Rødbeder, forkogte

1 stk

Små kartofler, forkogte

75 ml

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

1 pose

Dild

½ stk

Citron

1 stk

Æble

1 g

Citronpeber

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til stegning

¼ tsk

Salt til fisk

½ dl

Vand til sauce

1 spsk

Smør til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2555 kJ
Kalorier (kcal)611 kcal
Fedt23.4 g
Mættet fedt13 g
Kulhydrat117 g
Sukker69.9 g
Protein35.1 g
Salt3.4 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler under låg i 3-5 min, eller indtil gennemvarme, og hæld vand fra. 

Tilsæt smør, og krydr med salt. Dæk til med låg, og stil til side.

Lav salat
2

Skær æble i tynde, halve skiver.

Skær rødbede i 2 cm tern.

Halver citron.

Riv dild og persille i grove stykker.

Bland rødbede, æble, dild, et skvæt citronsaft, salt og et nip peber i en stor skål.

Steg fisk
3

Opvarm olivenolie i en stegepande på middelhøj varme.

Dup fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt.

Steg i 2-3 min på hver side, og sænk til middel varme.

Tilsæt citronpeber, grøntsagsbouillon, madlavningsfløde og vand, og lad simre i 1 min, eller indtil let tyknet og fisken er gennemstegt. 

Vend kartofler med persille lige inden servering.

TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Server
4

Anret kartofler, rødbedesalat og fisk på tallerkener.

Top fisk med sauce.