Denne mættende supersalat er fuld af delikatesser, og vores dygtige kok Sophie har virkelig ramt hovedet på sømmet med gyldenstegte halloumiskiver, tomat og quinoa blandet med frisk persille og forårsløg. Top din quinoasalat med cremet citronsauce og crunchy græskarfrø, og nyd hver mundfuld af denne velsmagende og friske sommersalat.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
100 g
Quinoa
4 g
Grøntsagsbouillon
200 g
Halloumi
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Forårsløg
1 stk
Citron
1 pose
Bredbladet persille
1 pakke
Græskarkerner
1 stk
Agurk, piccolo
stk
Agurk
75 g
Fraiche
1 stk
Tomat
25 g
Honning
4 g
Panamad
efter behov
Vand
Bring en gryde med vand* i kog. Tilsæt grøntsagsbouillon og Panamad. Tilsæt quinoa. Sænk til middel varme. Lad simre i 12-15 min. Si vand fra. Hæld quinoa tilbage i gryden.
Skær halloumi i skiver (2 cm).
Hak tomat groft. Hak peberfrugt og agurk groft. Skær citron i både. Snit forårsløg fint. Hak persille fint. Bland fraiche [½ pakke, 2 pers.] og et skvæt citronsaft med et nip salt* og peber* i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie* i en stegepande ved middelhøj varme. Dup halloumi tør med køkkenrulle. Steg i 2 min på hver side. Tilsæt honning, når der er 1 min tilbage.
Bland et stort skvæt citronsaft og en smule olivenolie* i en stor skål. Tilsæt quinoa, tomat, peberfrugt, agurk, forårsløg og persille (gem lidt til anretning). Smag til med salt* og peber*. Vend det hele sammen.
Anret quinoasalat på tallerkener. Top med halloumi, citrondressing, græskarkerner og resterende persille. Server med citronbåde.