topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ramen med flæskesteg

Slurp dig gennem den smagfulde suppe med miso, grønne godter og lækre flæskestegsrester. 48% af os har rester fra juleveteranen, og denne Ramen pifter resterne op og får stegen til endnu engang at danse på tungen.

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
SværhedsgradLet
sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)0 kJ
Kalorier (kcal)0 kcal
Fedt0 g
Mættet fedt0 g
Kulhydrat0 g
Sukker0 g
Protein0 g
Salt0 g

Fremgangsmåde

1

Kog æggene i 7 min. og køl dem af i koldt vand.

2

Kog nudlerne som anvist på pakken.

3

Varm bouillonen (enten grøntsags eller hønse) op sammen med soya, eddike og miso paste i et par minutter.

4

Kom nudlerne i en skål. Anret de forskellige grøntsager samt skiver af flæskestegen ovenpå.

5

Hæld den varme suppe i skålen og læg et halvt æg på toppen.