topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cremet chorizorisotto

Cremet chorizorisotto

med bagte cherrytomater og balsamicoglace

Smag på sydeuropa med vores farverige Chorizorisotto og bagte cherrytomater. Her får du 'al dente' risotto tilsmagt med calabresepesto, finrevet ost og selvfølgelig smagfulde chorizostykker. Top med rucola og balsamicoglace, og nyd denne risotto som var du italiener!

Allergener:
Mælk
Æg
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Rødløg

180 g

Chorizo, ternet

(Indeholder Mælk)

2 stk

Hvidløgsfed

125 g

Cherrytomater

150 g

Risottoris

4 g

Kyllingebouillon

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

40 g

Rucola

24 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

60 g

Calabresepesto

1 g

Oregano, tørret

1 g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til tomat

1 spsk

Smør til stegning

6 dl

Vand til risotto

½ tsk

Salt til risotto

1 tsk

Sukker til glace

½ spsk

Smør til risotto

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3550 kJ
Kalorier (kcal)849 kcal
Fedt43.2 g
Mættet fedt20.8 g
Kulhydrat78.9 g
Sukker11 g
Protein34.3 g
Salt6.4 g

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Pres eller hak hvidløg fint.

Bag tomat
2

Fordel cherrytomater på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i 15-25 min, eller indtil møre.

Lav risotto
3

Imens, smelt smør i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg rødløg, hvidløg og chorizo i 1-2 min. Tilsæt oregano og ris, og steg videre i 1-2 min, eller indtil gennemsigtige. Tilsæt vand, kyllingebouillon, chiliflager og salt, og bring i kog.

Sænk til middel varme, og lad simre i 18-22 min, eller indtil bouillonen er absorberet og risen er 'al dente'. Tag panden af varmen, og krydr med et stort nip salt og peber.

TIP: Tilsæt et skvæt vand, hvis risottoen ser tør ud. - Undlad chilien, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Lav balsamicoglace
4

Imens, skyl rucola.

Kog balsamico og sukker i en lille gryde på middelhøj varme i 30 sek, eller indtil let tyknet.

Tilsæt råvarer
5

Rør calabresepesto, smør og finrevet ost i panden med færdig risotto.

Server
6

Anret chorizorisotto i dybe tallerkener.

Top med cherrytomater og rucola.

Dryp med balsamicoglace.