Røget laks og dildkartofler
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Røget laks og dildkartofler

Røget laks og dildkartofler

med crème fraiche og syltede skalotteløg

Laks, kartofler og dild er en vindende trio. I aften koger vi kartofler, og blander dem med crème fraiche og dild. Samtidigt sylter vi skalotteløg med citron, og blander dem derefter med agurk, radiser, salat og olivenolie. Vi topper med røget laks, og så er maden færdig.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Hvedefri
Allergener:
Mælk
Fisk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 stk

Citron

75 ml

Crème fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Skalotteløg

1 stk

Agurk

100 g

Koldrøget laks

(Indeholder Fisk)

500 g

Kartofler

1 pose

Dild

75 g

Radiser

60 g

Blandet salat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

¼ tsk

Salt til syltning

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Olie til salat

½ tsk

Salt til kartofler

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2285 kJ
Kalorier (kcal)546 kcal
Fedt28.2 g
Mættet fedt10.1 g
Kulhydrat55.9 g
Sukker8.8 g
Protein20.2 g
Salt3.7 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Skær kartofler (uskrællet) i 2 cm tern.

Kog i 11-13 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Stil til side med låg på.

Sylt skalotteløg
2

Imens, skær skalotteløg i tynde skiver.

Halver citron.

Bland salt, sukker og citronsaft i en stor skål.

Vend skalotteløg i skålen, og stil til side.

Forbered grøntsager
3

Skær radiser i tynde skiver.

Skær agurk i tynde, halve skiver.

Hak dild groft.

Skyl salat.

Lav salat
4

Vend agurk, radiser, salat og olivenolie i skålen med skalotteløg.

Lav dildkartofler
5

Vend crème fraiche, dild, salt og et nip peber i gryden med til kogte kartofler lige inden servering.

Server
6

Anret dildkartofler og salat i dybe tallerkener.

Top med røget laks.