Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Glæd en du holder af med disse uimodståelige hjertepandekager. Vi topper dem med flormelis, hvid chokolade og en syrlig sauce af frisk passionsfrugt, der giver perfekt balance til pandekagerne.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
400 g
Pandekagemiks
(Indeholder Hvede, Mælk, Æg, Gluten Kan indeholde Rug, Sesam, Soja, Kamut, Havre, Jordnødder, Lupin, Nødder, Byg, Spelt, Khorasanhvede)
100 g
Hvide chokoladeknapper
(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Nødder, Gluten, Jordnødder, Rug, Hvede, Havre, Spelt, Byg)
2 stk
Passionsfrugt
50 g
Flormelis
(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)
2 spsk
Smør til stegning
½ dl
Vand til sauce
2 tsk
Sukker til sauce
5 dl
Vand til pandekager
Pisk vand og pandekagemiks sammen i en stor skål.
Smelt smør i samme stegepande på middelhøj varme.
Hæld pandekagedej i stegepanden, pandekagerne skal være 8-10 cm i omkreds. Form dem som hjerter.
Steg i 1-2 min på hver side, indtil let brunet og gennemtilberedt. Gentag med resterende dej.
TIP: Tilføj mere smør til stegepanden ved behov. - Hold pandekagerne varme ved at stille dem i ovnen indtil de skal serveres på 100°C/80°C (varmluft).
Halver passionsfrugt, og skrab indmad ned i en lille gryde.
Tilsæt sukker og vand, og bring i kog i 2-3 min, indtil tyknet.
Overfør til en lille skål.
Kom hvide chokoladeknapper i en mellemstor skål, og varm i mikroovnen i 20 sek, og rør rundt.
Fortsæt indtil hvide chokoladeknapper er smeltede.
TIP: Har du ikke en mikroovn, kan du smelte chokoladen i vandbad.
Anret pandekager på tallerkener.
Kom flormelis i en si, og drys flormelis over pandekager.
Dryp med hvid chokolade og passionsfrugtsauce.