Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Disse smukke bruschetta med prosciuttoroser vil garanteret blive festens midtpunkt! Og så er de endda hurtige og enkle at lave. Vi ovnbager gedeosttoppede skiver af baguette, og imens ruller vi roser af prosciutto. Vi topper med balsamicodressing og friske basilikumblade.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Baguette
(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)
50 g
Prosciutto
100 g
Gedeost
(Indeholder Mælk)
1 pose
Basilikum
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
¼ tsk
Salt til brød
1 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Skær baguette i 1,5 cm tykke skiver.
Placer brød på en bageplade med bagepapir.
Smør med gedeost.
Krydr med salt og et nip peber.
Bag i ovnens midterste rille i 6-8 min, eller indtil sprøde og ristede.
Halver hvert stykke prosciutto på langs, og rul til en lille rose.
Bland olivenolie, balsamico, salt og et nip peber i en lille skål.
Hak basilikum groft.
Top bruschetta med prosciuttoroser og basilikum, og dryp med balsamicodressing.