Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Camembert stammer fra Nordfrankrig, og er kendt for sin lækre cremede midte. Vi topper vores camembert med hvidløg og rosmarin, og bager den i ovnen til midten er flydende. Den bagte ost toppes med søde og karamelliserede løg og sprød ciabatta. Perfekt til at dele over et hyggeligt måltid.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Ciabatta
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)
2 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Rosmarin
24 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
1 stk
Camembert
2 stk
Rødløg
½ spsk
Olie til stegning
2 spsk
Vand til karamelliserede løg
½ tsk
Sukker til karamelliserede løg
Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).
Skær hvidløg i tykke skiver.
Hak rosmarinblade groft.
Kom camembert på et stykke sølvpapir, og skær toppen i et krydsformet mønster.
Skub hvidløgsskiverne ind i krydsene, drys med rosmarin og dryp med olivenolie.
Fold sølvpapir for at lave en lille pakke, og placer i et ildfast fad.
Bag øverst i ovnen i 20 min, indtil osten er smeltet.
Skær brød i 1,5 cm skiver, fordel på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie.
Bag i midten af ovnen i 6-8 min, indtil sprød.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.
Steg løg i 5-6 min, indtil blød.
Tilsæt balsamicoeddike, vand, sukker og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, indtil karamelliseret.
Placer bagt camembert på en tallerken.
Top med karamelliserede løg, og server med brød.