topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rosmarinbagt camembert

Rosmarinbagt camembert

4 portioner | med karamelliserede rødløg

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 4 personer. Camembert stammer fra Nordfrankrig, og er kendt for sin lækre cremede midte. Vi topper vores camembert med hvidløg og rosmarin, og bager den i ovnen til midten er flydende. Den bagte ost toppes med søde og karamelliserede løg og sprød ciabatta. Perfekt til at dele over et hyggeligt måltid.

Allergener:
Hvede
Byg
Gluten
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ciabatta

(Indeholder Hvede, Byg, Gluten Kan indeholde Sesam)

2 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Rosmarin

24 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

1 stk

Camembert

2 stk

Rødløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Olie til stegning

2 spsk

Vand til karamelliserede løg

½ tsk

Sukker til karamelliserede løg

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1745 kJ
Kalorier (kcal)417 kcal
Fedt7.9 g
Mættet fedt1.3 g
Kulhydrat73.4 g
Sukker8.8 g
Protein11.7 g
Salt1.3 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande
Ildfast fad

Fremgangsmåde

Bag camenbert
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft).

Skær hvidløg i tykke skiver.

Hak rosmarinblade groft.

Kom camembert på et stykke sølvpapir, og skær toppen i et krydsformet mønster.

Skub hvidløgsskiverne ind i krydsene, drys med rosmarin og dryp med olivenolie.

Fold sølvpapir for at lave en lille pakke, og placer i et ildfast fad.

Bag øverst i ovnen i 20 min, indtil osten er smeltet.

Bag brød
2

Skær brød i 1,5 cm skiver, fordel på en bageplade med bagepapir, og dryp med olivenolie.

Bag i midten af ovnen i 6-8 min, indtil sprød.

Karamelliser løg
3

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middel varme.

Steg løg i 5-6 min, indtil blød.

Tilsæt balsamicoeddike, vand, sukker og et nip salt, og steg videre i 3-5 min, indtil karamelliseret.

Server
4

Placer bagt camembert på en tallerken.

Top med karamelliserede løg, og server med brød.