topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Saftig BBQ-kylling

Saftig BBQ-kylling

med majsris og ranchdressing

Aftenens skønne ret fører tankerne til en amerikansk diner. De vidunderligt saftige kyllingefileter smelter i munden, og får yderligere smag af den varme og velsmagende BBQ-glace. Server kylling med fluffy majsris med forårsløg og en cremet hjemmelavet ranchdressing.

Tags:
Hurtig
Hvedefri
Børnevenlig
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Æg
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

1 dåse

Majs

2 stk

Tomat

150 g

Jasminris

1 stk

Hvidløgsfed

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

1 pose

Purløg

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 stk

Forårsløg

75 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ spsk

Smør (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

½ spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3355 kJ
Kalorier (kcal)802 kcal
Fedt28.4 g
Mættet fedt7.7 g
Kulhydrat88.8 g
Sukker21.6 g
Protein45.9 g
Salt4.4 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint.

Smelt smør [1/2 spsk | 1 spsk] i en mellemstor gryde på middel varme.

Svits hvidløg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Tilsæt vand [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt [1/2 tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 12 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg i 10 min.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Forbered råvarer
2

Imens, hak tomat fint.

Hæld væde fra majs.

Snit forårsløg fint.

Hak purløg fint.

Bland fraiche, aioli, purløg, salt og peber i en lille skål, og stil til side.

Læg kylling mellem to bagepapir på et skærebræt, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.

Steg majs
3

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg majs i 4-5 min, eller indtil let brunet, og overfør til en skål.

Steg kylling
4

Opvarm olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] i samme stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Tilsæt BBQ-sauce, og vend med kylling. Tag panden af varmen.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Bland majsris
5

Imens, bland majs og forårsløg i gryden med hvidløgsris, og krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Anret hvidløgsris, kylling og tomat på tallerkener.

Top med BBQ-sauce fra panden.

Server med ranchdressing.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image