Hurtig salat med tun og sprøde gnocchi
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hurtig salat med tun og sprøde gnocchi

Hurtig salat med tun og sprøde gnocchi

2 portioner | med honning-sennepsdressing og kalamataoliven

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Her er en skøn og nem salat til frokost, aftensmad, picnic eller madpakken! Vi sprødsteger friske gnocchi, og imens blander vi salat med honning-sennepsdressing og forbereder tunfisk, kalamataoliven og tomat. Til sidst samles det hele, og så er der serveret! Lettere og lækrere bliver det ikke.

Allergener:
Fisk
Sennep
Sulfitter
Æg
Hvede
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

160 g

Tunfisk i vand

(Indeholder Fisk)

100 g

Blandet salat

1 stk

Tomat

30 g

Kalamataoliven

40 g

Honning-sennepsdressing

(Indeholder Sennep, Sulfitter, Æg)

350 g

Gnocchi

(Indeholder Hvede, Gluten Kan indeholde Soja, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til gnocchi

¼ tsk

Salt til gnocchi

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2152 kJ
Kalorier (kcal)514 kcal
Fedt17 g
Mættet fedt2.4 g
Kulhydrat65.4 g
Sukker6.1 g
Protein24.2 g
Salt4.6 g

Fremgangsmåde

Steg gnocchi
1

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg gnocchi i 6-8 min, eller indtil gylden, og krydr med salt og et nip peber.

TIP: Tilsæt mere olivenolie, hvis gnocchien sidder fast på panden. - Benyt flere stegepander, hvis der ikke er plads på en.

OBS: Gnocchien skal ikke koges inden den steges.

Forbered råvarer
2

Imens, skyl blandet salat.

Hæld væde fra kalamataoliven, og halver.

Hak tomat groft.

Bland salat og dressing
3

Bland blandet salat og honning-sennepsdressing i en stor skål.

Hæld væde fra tunfisk.

Server
4

Anret salat i dybe tallerkener, og top med gnocchi, tomat, tunfisk og kalamataoliven.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image