Salat med bacon og gedeost og avocadowrap
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Salat med bacon og gedeost og avocadowrap

Salat med bacon og gedeost og avocadowrap

2 portioner | frokost til to dage

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 2x3 trin og ingredienser til 2x2 personer. Her har vi sørget for en luksus frokostsalat, som sagtens kan forberedes dagen før. Vi steger bacon og honning, og blander den derefter med salat, avocado, smuldret gedeost og sprøde, hjemmelavede croutoner. Forkæl dig selv med en luksus frokost bestående af en velsmagende wrap, fyldt med lækre ingredienser. Denne wrap er fyldt med avocado, salatost, og en spicy slaw med kål, koriander og srirachamayo.

Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvede
Mælk
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

2 stk

Avocado

25 g

Honning

24 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

140 g

Bacon, tern

1 stk

Baguette

(Indeholder Gluten, Hvede Kan indeholde Sesam)

100 g

Blandet salat

100 g

Gedeost

(Indeholder Mælk)

2 stk

Tortillabrød

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Spidskål, skåret

1 pose

Koriander

150 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

100 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Olivenolie (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)7001 kJ
Kalorier (kcal)1673 kcal
Fedt119.6 g
Mættet fedt38.4 g
Kulhydrat91.4 g
Sukker22.5 g
Protein44.8 g
Salt8.2 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Lav croutoner
1

Forvarm ovnen på 220°C/200°C (varmluft). 

Riv brød i 2 cm croutoner, og fordel på en bageplade med bagepapir. Tilsæt olivenolie [1 spsk] og salt [1/4 tsk], og vend sammen.

Bag i 8-10 min, indtil gyldne og sprøde.

Tilbered bacon
2

Opvarm en mellemstor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, indtil gylden.

Tilsæt derefter honning, og vend sammen.

Bland hvidvinseddike og bacon (inklusive baconfedt fra panden) i en stor skål. Stil til side for at køle af.

Imens, skyl salat.

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1 cm tern.

TIP: Kom honning i en skål med varmt vand i 1 min, hvis den er stivnet.

Server
3

Kom salat og avocado i skålen med bacon, og vend sammen. 

Anret i dybe tallerkener, smuldr gedeost over, og top med croutoner. 

TIP: Hvis du først skal servere din salat senere, anbefaler vi at du venter med at tilsætte croutoner indtil servering. 

 

Forbered råvarer
4

Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.

Hak koriander fint.

Smuldr salatost i en skål.

TIP: Vores tortilla er leveret klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.

Lav srirachaslaw
5

Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i 1/2 cm skiver. 

I en stor skål blandes mayo med sriracha sauce.

Bland spidskål, koriander, salt [1/2 tsk] og et nip peber i den store skål, indtil kål er dækket med mayo.

Server
6

Fordel srirachaslaw, salatost og avocado i tortillas, og krydr med salt og peber.

Fold siderne ind på wrappen og rul derefter til en stram burrito.