I aften laver vi svinekød, som vi først marinerer i sojasauce og sataysauce og derefter steger til perfektion. Vi blander vores sataymarinerede svinekød med stegte peberfrugter og forårsløg og serverer med ingefærkrydrede ris, agurk og knasende peanuts.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Jasminris
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
300 g
Svinekamfilet
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
100 g
Sataysauce
(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)
1 stk
Agurk
1 stk
Peberfrugt
1 stk
Forårsløg
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 4)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris, Ginger Ninja og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min.
Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget!
Skær svinekød i 2 cm strimler på et separat skærebræt.
Bland sojasauce, halvdelen af sataysauce og et nip salt i en mellemstor skål.
Vend svinekød i skålen.
Skær agurk i tynde, halve skiver.
Skær peberfrugt i 1 cm strimler.
Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg peberfrugt og det hvide forårsløg i 2-3 min, eller indtil bløde.
Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en tallerken.
Opvarm en smule olivenolie (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme.
Tilsæt svinekød og marinade, og steg i 2-3 min, eller indtil næsten gennemstegt.
Tilsæt grøntsager og resterende sataysauce, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.
Anret ris, svinekød og grøntsager i dybe tallerkener.
Top med agurk.
Drys med det grønne forårsløg og peanuts.