Sataymarineret svinekød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sataymarineret svinekød

Sataymarineret svinekød

med ingefærkrydret ris og stegt peberfrugt

I aften laver vi svinekød, som vi først marinerer i sojasauce og sataysauce og derefter steger til perfektion. Vi blander vores sataymarinerede svinekød med stegte peberfrugter og forårsløg og serverer med ingefærkrydrede ris, agurk og knasende peanuts.

Tags:
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Æg
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Jordnødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

300 g

Svinekamfilet

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

100 g

Sataysauce

(Indeholder Jordnødder, Soja, Gluten, Hvede)

1 stk

Agurk

1 stk

Peberfrugt

1 stk

Forårsløg

20 g

Saltede peanuts

(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)741 kcal
Energi (kJ)3102 kJ
Fedt26.94 g
Mættet fedt5.9 g
Kulhydrat80.65 g
Sukker16.5 g
Protein43.64 g
Salt6.1 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en mellemstor gryde.

Tilsæt ris, Ginger Ninja og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 12 min.

Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

TIP: Fjern ikke låget!

Mariner kød
2

Skær svinekød i 2 cm strimler på et separat skærebræt.

Bland sojasauce, halvdelen af sataysauce og et nip salt i en mellemstor skål.

Vend svinekød i skålen.

Forbered grøntsager
3

Skær agurk i tynde, halve skiver.

Skær peberfrugt i 1 cm strimler.

Snit forårsløg fint (adskil den hvide del fra den grønne).

Steg grøntsager
4

Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg peberfrugt og det hvide forårsløg i 2-3 min, eller indtil bløde.

Krydr med et nip salt og peber, og overfør til en tallerken.

Steg kød
5

Opvarm en smule olivenolie (ved behov) i samme stegepande på middelhøj varme. 

Tilsæt svinekød og marinade, og steg i 2-3 min, eller indtil næsten gennemstegt. 

Tilsæt grøntsager og resterende sataysauce, og lad simre i 1-2 min, eller indtil gennemvarmet.

Server
6

Anret ris, svinekød og grøntsager i dybe tallerkener.

Top med agurk.

Drys med det grønne forårsløg og peanuts.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image