Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Denne lækre sesambagel fyldt med røget laks, sprøde agurkebånd og cremet avocado er lynhurtig at lave. Og så er den skøn på alle tidspunkter af dagen - morgen, middag og aften!
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
2 stk
Sesambagel
(Indeholder Hvede, Byg, Gluten, Sesam)
2 stk
Avocado
1 stk
Citron
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder Fisk)
1 stk
Agurk
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft, hvis du ønsker bagels varmet.
Halver bagels.
Placer bagels på en bageplade med bagepapir.
Varm i ovnen i 6-8 min, indtil sprøde og gyldne.
TIP: Vores bagels er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Imens, halver citron.
Halver avocado, og fjern sten. Grav indmad ud med en ske, og skær i tynde skiver, som spredes ud til en vifte.
Skræl agurk til lange, tynde bånd.
Anret avocadovifter på bagels, dryp med citronsaft, og krydr med et nip salt og peber.
Top med laks, agurkebånd og oversiden af bagelen.