I aften frister vi med kylling, som vi steger med vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja, og blander den derefter med sojasauce og sød chilisauce. Vi serverer vores sød chilistegte kylling med luftige ris, kålsalat med asiatisk mayonnaise og frisk agurk.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
12.5 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
150 g
Jasminris
50 g
Vegansk asiatisk mayonnaise
(Indeholder Soja, Hvede, Gluten, Sesam)
1 stk
Agurk
150 g
Snittet kålsalat
300 g
Kyllingebryststrimler
40 g
Sød chilisauce
3 dl
Vand til ris
½ tsk
Salt til ris
1 spsk
Olie til stegning
2 spsk
Vand til sauce
Bring vand i kog i en mellemstor gryde.
Tilsæt ris og salt, og kog under låg på lav varme i 14 min.
Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling med Ginger Ninja og et nip salt i 3-4 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, skær agurk i 2 cm tern.
Bland snittet salat, asiatisk mayonnaise, et skvæt vand og et nip salt i en mellemstor skål.
Sænk til middel varme.
Tilsæt sojasauce, sød chilisauce og vand, og lad simre i 1 min.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kylling, sauce, kålsalat og agurk.
Krydr agurk med et nip salt.