topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sød sojaglaseret sej

Sød sojaglaseret sej

med vilde hvidløgsris og sesamstegt pak choi

Ugens fiskeret behøver slet ikke at være kedelig! Her har vi sat sammen en fortryllende kombination af velsmagende og smukke ingredienser. Vi steger sej og glacerer den derefter med en sød sauce med soja, honning og ingefær. Lækkert tilbehør er vilde hvidløgris og sesamstegte svampe og pak choi.

Tags:
Kalorielet
Hurtig
Mælkefri
Allergener:
Fisk
Sennep
Hvede
Soja
Gluten
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

(Indeholder Fisk)

50 g

Honning-ingefærdressing

(Indeholder Sennep)

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Vilde basmatiris

1 stk

Hvidløgsfed

1 stk

Pak choi

100 g

Champignon

5 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Byg, Kamut, Nødder, Havre, Jordnødder, Rug, Spelt, Hvede)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

3 dl

Vand (trin 1)

½ tsk

Salt (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 3)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

2 spsk

Vand (trin 5)

½ tsk

Sukker (trin 5)

½ spsk

Olivenolie (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2682 kJ
Kalorier (kcal)641 kcal
Fedt21.6 g
Mættet fedt3.2 g
Kulhydrat78.7 g
Sukker7.6 g
Protein33.3 g
Salt5.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog hvidløgsris
1

Pres eller hak hvidløg fint. Opvarm olivenolie* [½ spsk | 1 spsk] i en stor gryde på middel varme. Svits hvidløg i 1-2 min. Tilsæt vand* [3 dl | 6 dl], og bring i kog. Tilsæt ris og salt* [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på lav varme i 15 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

Paner fisk
2

Kom hvedemel* [2 spsk | 4 spsk] i en dyb tallerken. Krydr fisk med et nip salt* på begge sider, og vend i mel. Overfør til en ren tallerken.

Steg fisk
3

Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme. Steg fisk i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. Overfør til en ren tallerken. TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.

Steg svampe og pak choi
4

Hak pak choi groft, og skær svampe i kvarte. Opvarm olivenolie* [1 spsk I 2 spsk] i en stegepande på middelhøj varme. Steg svampe i 2-3 min. Tilsæt pak choi og sesamfrø, og steg videre i 2-3 min. Krydr med et stort nip salt* og peber*, og tag panden af varmen.

Lav sauce
5

Opvarm stegepanden (som du stegte fisken i) på middel varme. Tilsæt sojasauce, honnings-ingefærdressing, sukker* [1/2 tsk | 1 tsk] og vand* [2 spsk | 4 spsk], og lad simre i 1-2 min, eller indtil let tyknet. Tilsæt fisk, og varm op i 1-2 min (vend halvvejs).

Server
6

Anret ris, pak choi og svampe i dybe tallerkener. Top med fisk og sauce fra panden.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image