Her har vi skabt endnu en lynhurtig opskrift, som vil blive elsket af store og små. Vi steger kartoffeltern, og krydrer dem med røget paprika. Samtidig steger vi kuller gylden og laver salsa roja med tomat, persille og citron. Vi serverer herlighederne med frisk rucola og cremet aioli.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
250 g
Kuller
(Indeholder Fisk)
1 stk
Kartoffeltern, forkogte
4 g
Røget paprika
1 stk
Tomat
40 g
Aioli
(Indeholder Æg, Sennep)
1 pose
Bredbladet persille
40 g
Rucola
½ stk
Citron
1 spsk
Olivenolie (trin 1)
½ tsk
Salt (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 2)
¼ tsk
Salt (trin 3)
Opvarm olivenolie [1 spsk I 2 spsk] i en stor stegepande på høj varme.
Steg kartofler med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber i 7-8 min, eller indtil brunet.
Tilsæt røget paprika, og steg videre i 1 min, eller indtil velduftende.
Imens, skyl rucola.
Halver citron [½ stk, 2P].
Hak tomat og persille fint.
Bland persille, citronsaft [1 spsk | 2 spsk], olivenolie [1 spsk | 2 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Opvarm en smule olivenolie i en anden stegepande på middelhøj varme.
Dub fisk tør med køkkenrulle, og krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].
Steg i 2-3 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.
TIP: Fisken er færdig, når kødet er mælkehvidt og mat.
Anret kartofler og rucola på tallerkener.
Top med fisk, salsa roja og aioli.