Spanske BBQ-glaserede kødboller
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spanske BBQ-glaserede kødboller

Spanske BBQ-glaserede kødboller

med gremolata-kartofler og frisk salat

Oplev det bedste fra det spanske køkken med vores Spanske BBQ-glaserede kødboller. Glacen gør disse kødboller sødmefulde, syrlige og aromatiske, og giver de klassiske spanske albóndigas kamp til stregen. En madoplevelse lidt ud over det sædvanlige.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Gluten
Hvede
Sulfitter
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

25 g

Rasp

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Citron

250 g

Hakket svinekød

2 stk

Tomat

4 g

Røget paprika

400 g

Små kartofler

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

40 g

Rucola

1 dåse

Tomatpuré

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

1 pose

Bredbladet persille

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1

Æg til bøffer

½ tsk

Salt til bøffer

1 spsk

Olie til stegning

1 spsk

Ketchup til glace

½ tsk

Sukker til glace

0.26 tsk

Salt til glace

1 spsk

Smør til glace

1 spsk

Olie til kartofler

¼ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til salat

½ spsk

Olie til salat

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)3686 kJ
Kalorier (kcal)881 kcal
Fedt53.4 g
Mættet fedt13.2 g
Kulhydrat59 g
Sukker13.9 g
Protein37.2 g
Salt6.1 g

Fremgangsmåde

Kog kartofler
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Kog kartofler i 12-15 min, eller indtil de nemt kan deles med en kniv, og hæld vand fra.

Krydr med et nip salt og peber, og stil til side med låg på.

Forbered grøntsager
2

Skyl rucola.

Halver citron.

Hak tomat groft.

Hak persille fint.

Steg kødboller
3

Bland hakket svinekød, æg, rasp og salt i en stor skål.

Opvarm olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.

Form fars til kødboller (3 pr. person) direkte i panden med en ske, og steg i 2-3 min på hver side, eller indtil brunede og gennemstegte.

VIGTIGT: Kødbollerne er færdige, når kødet er uden antydning af rødt.

Lav glace
4

Imens, bland tomatpuré, ketchup, sukker, salt og balsamico i en lille skål.

Tilsæt smør til panden med færdigstegte kødboller, og lad smelte. Tilsæt røget paprika, og steg i 30 sek, eller indtil velduftende.

Sænk til middel varme.

Tilsæt glace, og steg videre i 1-2 min, eller indtil let tyknet.

Bland salat
5

Vend kartofler med olivenolie, persille, citronsaft og salt i gryden lige inden servering.

Bland rucola, tomat, salt og olivenolie i en stor skål.

Server
6

Anret kødboller, kartofler og salat i dybe tallerkener.

Server med aioli.