Med vores varmende kokosmælksuppe med udonnudler, grøntsager og rød karry fremtryller du en autentisk thailandsk madoplevelse hjemme i dit eget køkken. Perfekt når du har lyst til en fyldig suppe forkælet med smagene fra det thailandske køkken.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 stk
Hvidløgsfed
1 stk
Pak choi
75 g
Grønne bønner
1 stk
Lime
100 g
Østershatte
30 g
Rød karrypasta
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
180 ml
Kokosmælk
4 g
Ga-Laksa
220 g
Udonnudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
½ g
Chiliflager
¼ tsk
Salt til svampe
½ spsk
Olie til stegning
1.5 dl
Vand til suppe
1 tsk
Sukker til suppe
¼ tsk
Salt til suppe
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Fordel østershatte på en bageplade med bagepapir. Dryp med en smule olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.
Bag i ovnen i 10-12 min, eller indtil gyldne.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Hak pak choi og peanuts groft.
Skær ender af grønne bønner, og halver.
Halver lime.
Opvarm olivenolie i en stor gryde på middelhøj varme.
Steg hvidløg, Ga-Laksa, karrypasta og chiliflager i 1 min, eller indtil velduftende.
Tilsæt kokosmælk, sojasauce, vand, sukker og salt, dæk til med låg, og bring i kog.
Sænk til middellav varme, og lad simre i 4-6 min, eller indtil let tyknet.
Tilsæt grønne bønner, pak choi og nudler, og kog i 2-3 min, eller indtil gennemvarmet.
Tag gryden af varmen, og tilsæt et stort skvæt limesaft og et nip peber.
Anret suppe i skåle.
Top med svampe.
Drys med peanuts.