Spicy koreansk kyllingeburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spicy koreansk kyllingeburger

Spicy koreansk kyllingeburger

med søde sesamkartofler og chilimajs

I aften frister vi med en spændende opskrift på krydret koreansk kyllingesandwich med spændende tilbehør. Vi bygger vores sandwich med paneret kylling med koreansk BBQ-sauce, coleslaw med rødkål og ​​asiatisk mayo og syltet agurk og chili. Vi serverer vores fantastiske burgers med hjemmelavede søde sesam-kartoffelbåde og majs med chilismør.

Tags:
Stærk
Allergener:
Sesam
Sulfitter
Gluten
Hvede
Æg
Mælk
Sennep
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 g

Chiliflager

1 stk

Majskolbe

450 g

Sød kartoffel

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Hvede, Byg, Nødder, Gluten, Spelt, Kamut, Jordnødder, Havre, Rug)

1 stk

Agurk

1 stk

Rød chili

12 ml

Hvidvinseddike

(Indeholder Sulfitter)

25 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

280 g

Kyllingebryst

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

100 g

Asiatisk mayonnaise

(Indeholder Sesam, Æg, Sennep, Soja, Gluten, Hvede)

75 g

Rødkål, skåret

75 g

Koreansk BBQ-sauce

(Indeholder Soja, Sesam)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Smør (trin 1)

¾ tsk

Salt (trin 1)

½ tsk

Sukker (trin 2)

1 spsk

Vand* (trin 2)

¼ tsk

Salt (trin 2)

2 spsk

Hvedemel (trin 3)

½ tsk

Salt (trin 3)

1 stk

Æg (trin 3)

1 spsk

Olivenolie (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5932 kJ
Kalorier (kcal)1418 kcal
Fedt68.3 g
Mættet fedt15.8 g
Kulhydrat148.1 g
Sukker25.2 g
Protein61.4 g
Salt6.5 g

Redskaber

Bageplade
Stegepande

Fremgangsmåde

Bag søde kartofler og majs
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Mos smør [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk], et stort nip chiliflager og et nip peber med en gaffel i en lille skål.

Fjern blade fra majs, halver kolben, og smør med chilismør. Pak ind enkeltvis i sølvpapir.

Skær kartofler (uskrællet) i både, og fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir. Dryp med olivenolie, og drys med sesamfrø. Krydr med salt [1/2 tsk I 1 tsk] og et nip peber, og vend sammen. Placer majs på samme bageplade. Bag i ovnen i 20-25 min.

Sylt agurk
2

Imens, skær agurk i tynde skiver. 

Flæk chili, fjern kerner, og skær i tynde skiver.

Bland hvidvinseddike, sukker [1/2 tsk | 1 tsk], vand [1 spsk | 2 spsk] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] i en lille skål.

Vend agurk og chili i skålen, og stil til side.

Hæld lage fra inden servering.

Paner kylling
3

Læg en hånd på hver kyllingebrystfilet, og skær igennem på langs med en skarp kniv på et andet skærebræt. Krydr med salt [1/4 tsk | 1/2 tsk].

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. Pisk æg [1 stk | 2 stk] i en anden dyb tallerken. Bland panko og chiliflager i en tredje dyb tallerken. 

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

TIP: Undlad chiliflagerne, eller brug mindre, hvis ikke alle er til stærk mad.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande [2 stk, 4P], så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt. 

Krydr med et nip salt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle. 

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Lav coleslaw
5

Del boller på midten.

Placer boller direkte på risten i ovnen, og bag i 2-3 min, når kartoflerne har 3 min tilbage.

Imens, bland rødkål og halvdelen af ​​asiatisk mayonnaise i en mellemstor skål.

Krydr med et nip salt og peber.

Server
6

Top kylling med BBQ-sauce.

Fyld boller med kylling, coleslaw og agurk.

Server med kartofler og resterende agurk og asiatisk mayonnaise. 

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image