topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spicy pankoblomkål

Spicy pankoblomkål

med søde sesamfritter og cremet kålsalat

Her byder vi på masser af skønne råvarer, der er tilberedt på nye spændende måder. Den sprøde, pankopanerede blomkål med sriracha bages til perfektion i ovnen. Samtidig laver vi søde sesamfritter, og så bikser vi en cremet kålsalat med forårsløg og sort sesammayonnaise sammen.

Tags:
<650 kcal 2P-baseret
Vegetarisk
Nem
Mælkefri
Allergener:
Sennep
Æg
Sulfitter
Hvede
Gluten
Sesam
Soja

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

450 g

Sød kartoffel

275 g

Blomkål

½ stk

Lime

25 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

10 g

Sesamfrø

(Indeholder Sesam Kan indeholde Nødder, Jordnødder)

40 g

Sød chilisauce

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Snittet kålsalat

(Kan indeholde Selleri)

50 g

Sort sesammayonnaise

(Indeholder Sennep, Soja, Gluten, Hvede, Sesam, Æg)

1 stk

Forårsløg

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Ketchup (step 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)576 kcal
Energi (kJ)2410 kJ
Fedt25.6 g
Mættet fedt2.5 g
Kulhydrat67.2 g
Sukker21.3 g
Protein12.3 g
Salt3.4 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær sød kartoffel (uskrællet) i 1 cm fritter.

Skær blomkål [1/2 stk, 2P] i 1 cm buketter. 

Halver lime [1/2 stk, 2P]. 

Paner blomkål
2

Bland srirachamayonnaise [1/2 pakke, 2P], ketchup [1/2 spsk I 1 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og et nip peber i en stor skål.

Tilsæt blomkål, og vend indtil helt dækket af dressing.

Tilsæt panko, og vend med blomkål. 

Fordel på en bageplade [2 stk, 4P] med bagepapir, og drys med overskydende panering.

Bag fritter og blomkål
3

Fordel fritter på samme bageplade. Dryp med en smule olivenolie, drys med halvdelen af sesamfrø, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil blomkålen er sprød og kartoflerne er møre.

Bland sesamsauce
4

Imens, bland sød chilisauce, sojasauce [1/2 pakke, 2P], limesaft og resterende sesamfrø i en lille skål.

Bland kålsalat
5

Snit forårsløg fint.

Bland snittet kålsalat, forårsløg og halvdelen af sesammayonnaise lige inden servering.

Server
6

Anret kålsalat, fritter og pankoblomkål på tallerkener.

Top blomkål med en smule sesamsauce.

Server med resterende sesammayonnaise og sesamsauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image