topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spicy pankoblomkål

Spicy pankoblomkål

med søde fritter og cremet kålsalat

Her byder vi på masser af skønne råvarer, der er tilberedt på nye spændende måder. Den sprøde, pankopanerede blomkål med sriracha bages til perfektion i ovnen. Samtidig laver vi søde fritter, og så bikser vi en cremet kålsalat med forårsløg og sort sesammayonnaise sammen.

Tags:
Vegetarisk
Mælkefri
Under 650 kcal
Allergener:
Sennep
Æg
Gluten
Hvede
Soja
Sesam

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

450 g

Sød kartoffel

275 g

Blomkål

½ stk

Lime

25 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

40 g

Sød chilisauce

12.5 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

150 g

Snittet kålsalat

50 g

Vegansk sesammayonnaise

(Indeholder Gluten, Sesam, Soja, Hvede)

1 stk

Forårsløg

5 g

Ginger Ninja

(Indeholder Æg, Sennep)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 2)

½ spsk

Ketchup (step 2)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)2509 kJ
Kalorier (kcal)600 kcal
Fedt23.7 g
Mættet fedt2.2 g
Kulhydrat78.6 g
Sukker21.8 g
Protein13.4 g
Salt4.4 g

Redskaber

Bageplade

Fremgangsmåde

Forbered råvarer
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). 

Skær sød kartoffel (uskrællet) i både.

Skær blomkål [1/2 stk, 2P] i 1 cm buketter. 

Halver lime [1/2 stk, 2P].

Paner blomkål
2

Bland srirachamayonnaise [1/2 pakke, 2P], Ginger Ninja, ketchup [1/2 spsk I 1 spsk], salt [1/2 tsk | 1 tsk] og peber i en stor skål.

Tilsæt blomkål, og vend indtil helt dækket af dressing.

Tilsæt panko, og vend med blomkål.

Fordel på en bageplade med bagepapir, og drys med overskydende panering.

Bag kartofler og blomkål
3

Fordel kartofler på en anden bageplade. Dryp med olivenolie, og krydr med et nip salt og peber.

Bag i ovnen i 20-30 min, eller indtil blomkålen er sprød og kartoflerne er møre.

Bland sauce
4

Imens, bland sød chilisauce, sojasauce [1/2 pakke, 2P] og et skvæt limesaft i en lille skål.

Bland kålsalat
5

Snit forårsløg fint.

Bland snittet kålsalat, forårsløg og halvdelen af sesammayonnaise i en skål.

Server
6

Anret kålsalat, kartofler og blomkål på tallerkener.

Top blomkål med en smule sauce.

Server med resterende sesammayonnaise og sauce.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image