Spindelvævsbrownie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Spindelvævsbrownie

Spindelvævsbrownie

Delevenlig ret | med hasselnødder og glasur

Tag dit forklæde og din kokkehue på, og smøg ærmerne op. Vores kager er perfekte til selv de mindste kokke. Opskrifterne er ikke blot velsmagende og nemme, men også sjove at lave. Inviter på Halloween-hygge for store og små, og forkæl dine gæster med en friskbagt hasselnøddebrownie. Denne lækre kage har chokolade i både dejen og toppingen, og du pynter den med et edderkoppespind af glasur.

Allergener:
Mælk
Soja
Gluten
Hvede
Æg
Nødder

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid40 minutter
10 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Mælkechokoladeknapper

(Indeholder Mælk, Soja Kan indeholde Sesam, Spelt, Gluten, Havre, Rug, Nødder, Jordnødder, Byg, Hvede)

600 g

Chokoladekagemiks

(Indeholder Gluten, Mælk, Hvede, Æg Kan indeholde Sennep, Soja)

50 g

Flormelis

(Kan indeholde Byg, Nødder, Æg, Rug, Lupin, Soja, Hvede, Sesam, Kamut, Khorasanhvede, Jordnødder, Gluten, Mælk, Spelt, Havre)

40 g

Hasselnødder

(Indeholder Nødder Kan indeholde Sesam, Spelt, Hvede, Byg, Havre, Jordnødder, Rug)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Vand til glasur

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)7867 kJ
Kalorier (kcal)1880 kcal
Fedt92 g
Mættet fedt33.9 g
Kulhydrat233.1 g
Sukker75.9 g
Protein26.9 g
Salt2.3 g

Redskaber

Ildfast fad

Fremgangsmåde

Smelt chokolade
1

Forvarm ovnen til 190 °C/170 °C (varmluft).

Kom halvdelen af mælkechokoladeknapper i en mellemstor skål.

Varm i mikrobølgeovnen i 20 sek ad gangen, indtil chokoladen er smeltet. Rør rundt mellem hver gang.

TIP: Vi anbefaler at lade kagemiks stå i ca. 30 min udenfor køleskabet, inden den bages. - Har du ikke en mikrobølgeovn, kan chokoladen smeltes i vandbad.

Bag brownie
2

Hak hasselnødder groft.

Bland kagemiks, smeltet chokolade og hasselnødder i en stor skål.

Hæld dej i en springform med bagepapir. Spred jævnt ud med en palet. Drys med resterende chokoladeknapper.

Bag brownie i 25-30 min. 

TIP:Tjek om kagen er færdig ved at stikke en gaffel ned i kagen. Kagen er færdig, hvis der ikke sidder dej på gaflen, når den trækkes op ad kagen. 

Glaser brownie
3

Bland flormelis og vand i en lille skål.

Lad brownie afkøle helt. Kom glasur i en frysepose, og klip et lille hul i hjørnet.

Lav spindelvævsmønster med glasur på brownie, som på billedet. Eller, fordel glasur over brownie.

Server
4

Server brownie.