Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Byd foråret velkommen med en skøn, farvestrålende salat! Vi blander sukkerærter, agurk og salat, og forkæler ingredienserne med olivenolie. Vi topper vores sprøde salat med græsk salatost, smukke appelsinskiver og gyldne pinjekerner.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
1 pose
Sukkerærter
60 g
Blandet salat
1 stk
Agurk
1 stk
Appelsin
100 g
Græsk salatost
(Indeholder Mælk)
20 g
Pinjekerner
(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)
1 spsk
Olie til dressing
¼ tsk
Salt til dressing
Skær sukkerærter i 1 cm stykker.
Hak agurk groft.
Skyl blandet salat.
Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 0,5 cm tynde skiver.
Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.
Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne.
Imens, bland blandet salat, sukkerærter, agurk, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.
Smuldr græsk salatost over.
Anret salat på en stor tallerken, og top med appelsin og pinjekerner.