Forårssalat med sukkerærter
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Forårssalat med sukkerærter

Forårssalat med sukkerærter

Delevenlig ret | med græsk salatost og appelsin

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Delevenlig ret, inklusive opskriftskort med 4 trin. Byd foråret velkommen med en skøn, farvestrålende salat! Vi blander sukkerærter, agurk og salat, og forkæler ingredienserne med olivenolie. Vi topper vores sprøde salat med græsk salatost, smukke appelsinskiver og gyldne pinjekerner.

Allergener:
Mælk

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

1 pose

Sukkerærter

60 g

Blandet salat

1 stk

Agurk

1 stk

Appelsin

100 g

Græsk salatost

(Indeholder Mælk)

20 g

Pinjekerner

(Kan indeholde Hvede, Nødder, Jordnødder, Sesam, Byg, Havre, Rug, Spelt)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1 spsk

Olie til dressing

¼ tsk

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1441 kJ
Kalorier (kcal)345 kcal
Fedt24.2 g
Mættet fedt9.7 g
Kulhydrat18.9 g
Sukker11.4 g
Protein14.7 g
Salt1.8 g

Fremgangsmåde

Forbered frugt og grønt
1

Skær sukkerærter i 1 cm stykker.

Hak agurk groft.

Skyl blandet salat.

Skræl appelsin, fjern den hvide hinde, og skær i 0,5 cm tynde skiver.

Rist pinjekerner
2

Opvarm en stor stegepande på middelhøj varme.

Rist pinjekerner i 3-4 min, eller indtil gyldne.

Bland salat
3

Imens, bland blandet salat, sukkerærter, agurk, olivenolie, salt og et nip peber i en stor skål.

Smuldr græsk salatost over.

Server
4

Anret salat på en stor tallerken, og top med appelsin og pinjekerner.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image