Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusiv opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Forkæl familien med sprødstegt BBQ-kyllingebryst med en herlig hvidløgsdip. Imens kyllingen steges sprød og lækker, blander du en velsmagende dip med fraiche, mayonnaise og hvidløg.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
25 g
Mayonnaise
(Indeholder Æg, Sennep)
75 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 stk
Hvidløgsfed
60 g
BBQ-sauce
(Indeholder Sulfitter, Sennep)
50 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
280 g
Kyllingebryst
¼ tsk
Salt til panering
¼ tsk
Salt til dressing
1 spsk
Olie til stegning
Skær kyllingebryst i mindre stykker (3 pr. person).
Hæld BBQ-sauce i en dyb tallerken.
Bland panko og salt i en anden dyb tallerken.
Vend kylling i BBQ-sauce, og derefter i panko.
Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stegepande, så bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Imens, pres eller hak hvidløg fint.
Bland fraiche, mayonnaise, hvidløg, salt og et nip peber i en lille skål.
Server sprød BBQ-kylling med hvidløgsdip.