Sprød blomkål
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød blomkål

Sprød blomkål

med grønkålssalat & asiatisk mayonnaise

Her får du masser af lækre ingredienser, lavede på nye og spændende der. Den sprøde blomkål med perfekt konsistens bliver garanteret en ny favorit. Couscous er et mildt, velsmagende tilbehør som får ekstra smak af bouillon og olivenolie. Asiatisk mayonnaise bidrager med et cremet, ekstra twist.

Tags:
Hurtig
Vegetarisk
Allergener:
Gluten
Hvede
Soja
Sesam
Æg
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
SværhedsgradMedium

Ingredienser

Antal portioner

275 g

Blomkål

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

25 g

Ketchup

4 g

Grøntsagsbouillon

100 g

Couscous

(Indeholder Gluten, Hvede)

150 g

Kålblanding, skåret

40 g

Asiatisk dressing

(Indeholder Soja, Gluten, Hvede, Sesam)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

½ stk

Agurk

1 stk

Tomat

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2.5 dl

Vand

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)518 kcal
Energi (kJ)2168 kJ
Fedt22.8 g
Mættet fedt1.8 g
Kulhydrat63.83 g
Sukker7.9 g
Protein10.47 g
Salt2.6 g

Fremgangsmåde

Bag blomkål
1

Tænd ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skær blomkål i små buketter, og læg i en skål. Bland ketchup og halvdelen af mayonnaise til en dressing i en skål. Bland dressingen med blomkål, tilsæt en smule olivenolie*, et nip salt* og peber*, og rør godt rundt. Dæk blomkål med panko. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 15-20 min.

Kog couscous
2

Bring vand* (se ingrediensliste) og grøntsagsbouillon i kog i en gryde. Tilsæt couscous og en smule olivenolie*. Rør godt rundt, læg låg på, og tag gryden af varmen. Lad hvile i 5 minutter, eller til vandet er absorberet. Rør godt rundt med en gaffel.

Forbered grøntsager
3

Skær agurk [½ stk, 2 pers.] og tomat i 2 cm tern.

Bland asiatisk mayonnaise
4

Bland asiatisk dressing, vand* [1 spsk, 2 pers. | 2 spsk, 4 pers.] og resterende mayonnaise i en lille skål.

Bland couscoussalat
5

Bland den færdigkogte couscous med kålblanding, agurk og tomat i en skål.

Server
6

Anret couscoussalat og pankoblomkål i dybe tallerkener. Server med asiatisk mayonnaise.