Kylling og ris elskes af hele familien, og er altid et sikkert bud, når der skal mad på bordet hurtigt. Vi koger ris og blander det derefter med smør og frisk pak choi. Vi panerer kylling med vores skønne krydderiblanding Goan Xacuti, og steger den derefter med rødløg, sojasauce, chili og sød chilisauce. Vi topper med cremet srirachamayonnaise, og så er maden klar.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
300 g
Kyllingebryststrimler
1 stk
Rødløg
150 g
Langkornede hvide ris
1 stk
Pak choi
50 g
Srirachamayonnaise
(Indeholder Sennep, Æg)
8 g
Goan Xacuti
40 g
Sød chilisauce
25 ml
Sojasauce
(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)
½ g
Chiliflager
½ tsk
Salt (trin 1)
3 dl
Vand (trin 1)
2 spsk
Hvedemel (trin 2)
2 spsk
Olivenolie (trin 3)
1 spsk
Smør (trin 4)
Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.
Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.
Imens, hak pak choi groft.
Skær rødløg i tynde, halve skiver.
TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.
Kom kylling i en dyb tallerken, og dub tør med køkkenrulle.
Drys med Goan Xacuti, hvedemel [2 spsk I 4 spsk] og et nip salt.
Vend sammen indtil kyllingen er helt dækket.
Opvarm olivenolie [2 spsk I 4 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling og rødløg i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.
Sænk til middel varme.
Tilsæt sojasauce, chiliflager [½ pakke, 2P] og sød chilisauce, og vend sammen.
Vend pak choi og smør [1 spsk I 2 spsk] i gryden med færdigkogt ris.
Anret ris i dybe tallerkener.
Top med kylling.
Server med srirachamayonnaise.