topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød chilikylling

Sprød chilikylling

med pak choi-ris og spicy srirachamayonnaise

Kylling og ris elskes af hele familien, og er altid et sikkert bud, når der skal mad på bordet hurtigt. Vi koger ris og blander det derefter med smør og frisk pak choi. Vi panerer kylling med vores skønne krydderiblanding Goan Xacuti, og steger den derefter med rødløg, sojasauce, chili og sød chilisauce. Vi topper med cremet srirachamayonnaise, og så er maden klar.

Tags:
Hurtig
Allergener:
Sennep
Æg
Hvede
Soja
Gluten

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Kyllingebryststrimler

1 stk

Rødløg

150 g

Langkornede hvide ris

1 stk

Pak choi

50 g

Srirachamayonnaise

(Indeholder Sennep, Æg)

8 g

Goan Xacuti

40 g

Sød chilisauce

25 ml

Sojasauce

(Indeholder Hvede, Soja, Gluten)

½ g

Chiliflager

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt (trin 1)

3 dl

Vand (trin 1)

2 spsk

Hvedemel (trin 2)

2 spsk

Olivenolie (trin 3)

1 spsk

Smør (trin 4)

sideBannerName

Næringsindhold

Kalorier (kcal)914 kcal
Energi (kJ)3824 kJ
Fedt39.9 g
Mættet fedt8.2 g
Kulhydrat89.7 g
Sukker16.2 g
Protein46.9 g
Salt5.3 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Kog ris
1

Bring vand [3 dl | 6 dl] i kog i en gryde.

Tilsæt ris og salt [½ tsk | 1 tsk], og kog under låg på middellav varme i 10 min. Tag gryden af varmen, og lad hvile under låg indtil servering.

Imens, hak pak choi groft.

Skær rødløg i tynde, halve skiver.

TIP: Fjern ikke låget, mens risen hviler.

Paner kylling
2

Kom kylling i en dyb tallerken, og dub tør med køkkenrulle.

Drys med Goan Xacuti, hvedemel [2 spsk I 4 spsk] og et nip salt.

Vend sammen indtil kyllingen er helt dækket.

Steg kylling
3

Opvarm olivenolie [2 spsk I 4 spsk] i en stor stegepande på middelhøj varme.

Steg kylling og rødløg i 4-5 min, eller indtil brunet og gennemstegt.

Sænk til middel varme.

Tilsæt sojasauce, chiliflager [½ pakke, 2P] og sød chilisauce, og vend sammen.

Server
4

Vend pak choi og smør [1 spsk I 2 spsk] i gryden med færdigkogt ris.

Anret ris i dybe tallerkener.

Top med kylling.

Server med srirachamayonnaise.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image