Sprød 'hot honey'-kyllingeburger
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød 'hot honey'-kyllingeburger

Sprød 'hot honey'-kyllingeburger

med frisk ranchslaw og ostefritter

Aftenens burger byder på spændende overraskelser. Vi bygger vores burger med citronsyltet agurk, pankopaneret kylling toppet med srirachahonning, og en frisk ranchslaw med kål, æble og purløg. Ostetoppede, sprøde fritter passer perfekt til de skønne burgers.

Allergener:
Æg
Gluten
Mælk
Hvede
Sennep

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

½ stk

Agurk

1 stk

Citron

25 g

Honning

325 g

Kyllingebrystfilet, BBQ-marineret

2 stk

Briocheboller

(Indeholder Æg, Gluten, Mælk, Hvede Kan indeholde Sesam, Soja)

50 g

Mayonnaise

(Indeholder Æg, Sennep)

500 g

Kartofler

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

1 stk

Hvidløgsfed

1 pose

Purløg

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

150 g

Spidskål, skåret

150 ml

Fraiche

(Indeholder Mælk)

1 stk

Æble

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

½ tsk

Salt til kartofler

¼ tsk

Salt til sauce

½ tsk

Sukker til syltning

1 spsk

Vand til syltning

¼ tsk

Salt til syltning

¼ tsk

Salt til kød

2 spsk

Mel til panering

¼ tsk

Salt til mel

1

Æg til panering

1 spsk

Olie til stegning

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5709 kJ
Kalorier (kcal)1365 kcal
Fedt55.1 g
Mættet fedt16.4 g
Kulhydrat149.4 g
Sukker38.9 g
Protein68.2 g
Salt7.2 g

Fremgangsmåde

Lav fritter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skær kartofler (uskrællet) til 1 cm fritter, og fordel på en bageplade med bagepapir. Dryp med olivenolie, krydr med salt og et nip peber, og vend sammen.

Bag i ovnen i 25-35 min, eller indtil møre.

Imens, hak purløg og hvidløg fint.

Bland crème fraiche, purløg, salt, et nip peber, hvidløg og mayonnaise i en mellemstor skål.

Forbered grøntsager
2

Skær agurk i tynde skiver, og halver citron.

Bland citronsaft, sukker, vand og salt i en lille skål. Vend agurk i skålen, og stil til side. Hæld lage fra inden servering.

Skær æble i tynde stave.

Bland spidskål og æble i en stor skål, og stil til side.

Bland sriracha og honning i en lille skål, og stil til side.

Paner kylling
3

Læg kylling mellem to stykker bagepapir, bank flad (ca. 2 cm) med en kødhammer eller kagerulle, og krydr med salt.

Bland hvedemel, salt og et nip peber i en dyb tallerken.

Pisk æg i en anden dyb tallerken.

Kom panko i en tredje dyb tallerken.

Vend kylling i hvedemel, derefter i æg og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
4

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt.

Overfør til en tallerken med køkkenrulle, og krydr med salt.

TIP: Tilsæt ekstra olivenolie, hvis kyllingen sidder fast i panden. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Varm boller
5

Top fritter med finrevet ost, når der er 5 min tilbage.

Del boller på midten, og varm på risten i ovnen i 3-4 min.

Vend spidskål med ranchdressing i skålen lige inden servering.

Server
6

Anret fritter på tallerkener.

Fyld boller med agurk, kylling toppet med srirachahonning og en smule slaw.

Server med resterende slaw.