Sprød kylling og trøffel-'carbonara'
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød kylling og trøffel-'carbonara'

Sprød kylling og trøffel-'carbonara'

med frisk tagliatelle og grøn salat

Vi forstår, at du blev tiltrukket af den fantastiske titel på denne opskrift. Du kan se frem til en dejlig middag, der oser af luksus. Vi tilbereder en cremet sauce med æggeblomme, fløde og ost, som vi blander med bacon, portobello og frisk tagliatelle. Vi topper med trøffelolie og sprød panko kylling, og serverer herlighederne med en frisk grøn salat med balsamico.

Tags:
Proteinrig
Allergener:
Mælk
Æg
Selleri
Gluten
Hvede
Sulfitter

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Kyllingebryst

8 ml

Trøffelolie

140 g

Bacon, tern

40 g

Finrevet ost

(Indeholder Mælk, Æg)

4 g

Grøntsagsbouillon

(Indeholder Selleri)

1 pakke

Madlavningsfløde

(Indeholder Mælk)

250 g

Tagliatelle

(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)

150 g

Portobello

60 g

Blandet salat

125 g

Cherrytomater

12 ml

Balsamico

(Indeholder Sulfitter)

25 g

Panko

(Indeholder Sulfitter, Hvede, Gluten)

Ikke inkluderet i din måltidskasse

2 spsk

Hvedemel (trin 1)

¼ tsk

Salt (trin 1)

2 spsk

Mælk (trin 1)

1 spsk

Olivenolie (trin 2)

2 stk

Æg (trin 4)

½ spsk

Olivenolie (trin 5)

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)5242 kJ
Kalorier (kcal)1253 kcal
Fedt60.3 g
Mættet fedt23.8 g
Kulhydrat104.4 g
Sukker11.3 g
Protein79.2 g
Salt4.2 g

Redskaber

Stegepande
Gryde

Fremgangsmåde

Paner kylling
1

Bring en stor gryde med saltet vand i kog.

Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken. 

Kom mælk [2 spsk | 4 spsk] i en anden dyb tallerken.

Bland panko og halvdelen af finrevet ost i en tredje dyb tallerken.

Krydr kylling med et nip salt, og vend i mel, derefter i mælk og til sidst i panko. Overfør til en tallerken. 

Steg kylling
2

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Steg bacon og svampe
3

Opvarm en anden stor stegepande på middelhøj varme.

Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.

Imens, skær svampe i tynde skiver.

Sænk til middel varme. Tilsæt svampe (tilsæt en smule olivenolie ved behov), og steg i 3-4 min, eller indtil bløde.

Skyl salat, og halver cherrytomater.

Bland salat og cherrytomater i en mellemstor skål.

Kog pasta
4

Bland æggeblomme [2 stk I 4 stk], madlavningsfløde, resterende finrevet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber i en mellemstor skål.

Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil 'al dente'.

Gem en smule pastavand [1 dl | 2 dl], og hæld resten fra. 

TIP: 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.

Tilsæt pasta
5

Tilsæt pasta, pastavand [1/2 dl | 1 dl] og æggeblanding til stegepanden med svampe, og lad simre i 1-2 min. Smag til med salt og peber.

Bland salat med balsamico, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber lige inden servering.

Skær kylling i skiver. 

TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen er for tør.

Server
6

Anret carbonara på tallerkener, og dryp med trøffelolie.

Top med kylling.

Server med salat.