Vi forstår, at du blev tiltrukket af den fantastiske titel på denne opskrift. Du kan se frem til en dejlig middag, der oser af luksus. Vi tilbereder en cremet sauce med æggeblomme, fløde og ost, som vi blander med bacon, portobello og frisk tagliatelle. Vi topper med trøffelolie og sprød panko kylling, og serverer herlighederne med en frisk grøn salat med balsamico.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
280 g
Kyllingebryst
8 ml
Trøffelolie
140 g
Bacon, tern
40 g
Finrevet ost
(Indeholder Mælk, Æg)
4 g
Grøntsagsbouillon
(Indeholder Selleri)
150 ml
Madlavningsfløde
(Indeholder Mælk)
250 g
Tagliatelle
(Indeholder Æg, Gluten, Hvede Kan indeholde Soja, Æg, Sennep)
150 g
Portobello
60 g
Blandet salat
125 g
Cherrytomater
12 ml
Balsamico
(Indeholder Sulfitter)
25 g
Panko
(Indeholder Gluten, Hvede)
2 spsk
Hvedemel (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 1)
2 spsk
Mælk (trin 1)
1 spsk
Olivenolie (trin 2)
2 stk
Æg (trin 4)
½ spsk
Olivenolie (trin 5)
Bring en stor gryde med saltet vand i kog.
Bland hvedemel [2 spsk | 4 spsk], salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] og et nip peber i en dyb tallerken.
Kom mælk [2 spsk | 4 spsk] i en anden dyb tallerken.
Bland panko og halvdelen af finrevet ost i en tredje dyb tallerken.
Krydr kylling med salt, og vend i hvedemel, derefter i mælk og til sidst i panko. Overfør til en tallerken.
Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.
Steg kylling i 3-4 min på hver side, eller indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.
TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Opvarm en anden stor stegepande på middelhøj varme.
Steg bacon i 4-5 min, eller indtil gylden.
Imens, skær svampe i tynde skiver.
Sænk til middel varme. Tilsæt svampe (tilsæt en smule olivenolie ved behov), og steg videre i 3-4 min, eller indtil bløde.
Skyl salat, og halver cherrytomater.
Bland salat og cherrytomater i en mellemstor skål.
Bland æggeblomme [2 stk I 4 stk], madlavningsfløde, resterende finrevet ost, grøntsagsbouillon og et nip peber i en mellemstor skål.
Tilsæt pasta til gryden med kogende vand, og kog i 2-3 min, eller indtil 'al dente'.
Gem en smule pastavand [1/2 dl | 1 dl], og hæld resten fra.
TIP: 'Al dente' betyder, at pastaen er kogt, men stadig har en smule bid.
Tilsæt pasta, pastavand og æggeblanding til stegepanden med svampe, og lad simre i 1-2 min. Smag til med salt og peber.
Bland salat med balsamico, olivenolie [1/2 spsk | 1 spsk] og et nip salt og peber lige inden servering.
Skær kylling i skiver.
TIP: Tilsæt et ekstra skvæt pastavand, hvis saucen er for tør.
Anret carbonara på tallerkener, og dryp med trøffelolie.
Top med kylling.
Server med salat.