Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 6 trin og ingredienser til 2x2 personer. Prøv at lave denne kolde nudelsalat med sprøde grøntsager til din frokost. Den indeholder blandt andet kylling krydret med vores egen krydderiblanding med ingefær, som vi kalder Ginger Ninja. Nudler og kylling er blandet op med wokgrøntsager, peanuts og asiatisk woksauce, og toppet med frisk forårsløg. Hvis du er vild med wraps og laks, vil du elske denne fyldige variant. Her får du nemlig en opskrift på wraps fyldt med røget laks, frisk agurk og spinat, og en cremet dilddressing med fraiche.
Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.
150 g
Mienudler
(Indeholder Gluten, Hvede)
200 g
Wokblanding
20 g
Saltede peanuts
(Indeholder Jordnødder Kan indeholde Sesam, Nødder)
300 g
Kyllingebryststrimler
5 g
Ginger Ninja
(Indeholder Æg, Sennep)
1 stk
Forårsløg
75 g
Asiatisk woksauce
(Indeholder Gluten, Sulfitter, Hvede, Sesam, Soja)
100 g
Koldrøget laks
(Indeholder Fisk)
2 stk
Tortillabrød
(Indeholder Gluten, Hvede)
1 stk
Agurk
150 ml
Fraiche
(Indeholder Mælk)
1 pose
Dild
60 g
Spinat
¼ tsk
Salt (trin 1)
¼ tsk
Salt (trin 5)
Bring en gryde med saltet vand i kog.
Kog nudler i 4 min, eller indtil bløde.
Hæld vand fra, og skyl under koldt vand i en si.
Imens, opvarm en smule olivenolie i en stor stegepande på middelhøj varme.
Steg kylling krydret med Ginger Ninja og salt i 4-5 min, indtil brunet og gennemstegt, vend nogle gange undervejs.
TIP: Kogevandet skal være salt som havvand. - Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.
Hak peanuts groft.
Snit forårsløg fint.
Bland nudler, peanuts og asiatisk woksauce i en mellemstor skål.
Tilsæt wokblanding og kylling, og vend sammen.
Anret nudler i dybe tallerkener, og drys med forårsløg.
Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn). Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pak ind i sølvpapir, og varm i ovnen i 4-5 min.
TIP: Vores tortillabrød er klar til at spise, men vi anbefaler, at du varmer dem.
Skyl spinat.
Skræl agurk til lange, tynde bånd.
Hak dild fint.
Bland fraiche, dild, salt [1/4 tsk] og et nip peber i en lille skål.
Fyld tortillas med spinat, agurk, dressing og laks, og rul sammen til wraps.