Sprød og spicy BBQ-kyllinge bidder
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprød og spicy BBQ-kyllinge bidder

Sprød og spicy BBQ-kyllinge bidder

2 portioner | med sriracha og aioli

Super nemme og velsmagende opskrifter til ethvert tidspunkt af dagen. Inklusive opskriftskort med 4 trin og ingredienser til 2 personer. Har du alle snacks klar til kampstart? Ellers skal du prøve disse små sprøde kyllinge bidder. Vi panerer kylling, steger den sprød og gylden, topper den med spicy BBQ-sauce blandet med sriracha, og server den med cremet aioli.

Tags:
Stærk
Allergener:
Sulfitter
Sennep
Gluten
Hvede
Æg

Læs produktets etiket for at få al information om ingredienser og allergener. Tjek venligst de ingredienser, du allerede har derhjemme for at sikre, at de passer til dine allergi- og diætbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
SværhedsgradLet

Ingredienser

Antal portioner

60 g

BBQ-sauce

(Indeholder Sulfitter, Sennep)

50 g

Panko

(Indeholder Gluten, Hvede)

40 g

Aioli

(Indeholder Æg, Sennep)

280 g

Kyllingebryst

20 g

Sriracha

Ikke inkluderet i din måltidskasse

1

Æg til panering

¼ tsk

Salt til panering

1 spsk

Vand til sauce

sideBannerName

Næringsindhold

Energi (kJ)1862 kJ
Kalorier (kcal)445 kcal
Fedt16.9 g
Mættet fedt2.2 g
Kulhydrat30.7 g
Sukker10.8 g
Protein40.6 g
Salt2.7 g

Redskaber

Large Frying Pan

Fremgangsmåde

Paner kylling
1

Skær hvert kyllingebryst i små stykker på ca. 2x2 cm.

Pisk æg i en dyb tallerken.

Bland panko og salt i en anden dyb tallerken..

Vend kylling i æg og derefter i panko. Overfør til en tallerken.

TIP: Hvis du ikke har æg, kan det erstattes med 2 spsk mælk.

Steg kylling
2

Hæld olivenolie i en stor stegepande, så hele bunden er dækket, og varm op på middelhøj varme.

Steg kylling i 2-3 min på hver side, indtil gylden og gennemstegt, og overfør til en tallerken med køkkenrulle.

TIP: Kyllingen er færdig, når kødet er hvidt og uden antydning af rødt.

Varm BBQ-sauce
3

Imens, kom BBQ-sauce, vand og sriracha i en lille gryde på middelvarme. Lad simre i 2-3 min, indtil gennemvarmet.

TIP: Spring sriracha over, eller brug mindre, hvis du ikke er til stærk mad.

Server
4

Anret kylling i en dyb tallerken, og dryp med BBQ-sauce.

Server med aioli.

Meal right image

Udforsk lignende opskrifter

Meal left image